diablo2barbar
Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl...
SELAM,
Geçen hafta çok sevdiğim Hulk umdan (Cherokee 5,2) ayrılıp MAGNUM aldım. Araç 2008 model ve Full + Full. Bu araçlarda bu kadar özellik olabileceğini tahmin etmiyordum. Bi kaç tanesini sıralayım;
* 4 X 4
* Otomatik vites
* Sun Roof
* Koltuk Isıtma
* 4 Cam Otomatik
* Deri döşeme
* Park Sensörü
* 160 küsür Beygir (Küsüratını tam bilmiyom)
* 50 binde
Aracı aldığım fiyat 42.000 tl
Şimdi Gezenbilirin Bilenbilirci arkadaşlarıma 2 adet sorum olacak bu araç ile ilgili;
1- Bu araçtan eski aracımdan aldığım off road zevkini alabilirmiyim?
2- Otomatik olan aracın Vitesinin yanındaki vites göstergelerinin ışıklı olupta hangi viteste olduğunu göstermemesi normalmi? (Elektrikçi ile söktük bulamadık gösterge falan)
Aldıktan sonra acil yatırdıklarımıda söleyim;
* Ön kaput üzerine cam kaş ...... 125 tl
* 4 Cama cam rüzgarlık...............125 tl
* Ön camda çatlak vardı cam değişti (Olimpiya marka)......130 tl
Son olarakta Lastikleri değiştirecem üzerindeki 245 60 17 ben sıkıntı vermez ise 265 70 17 takacam (fikriniz?)
Saygılar,
Geçen hafta çok sevdiğim Hulk umdan (Cherokee 5,2) ayrılıp MAGNUM aldım. Araç 2008 model ve Full + Full. Bu araçlarda bu kadar özellik olabileceğini tahmin etmiyordum. Bi kaç tanesini sıralayım;
* 4 X 4
* Otomatik vites
* Sun Roof
* Koltuk Isıtma
* 4 Cam Otomatik
* Deri döşeme
* Park Sensörü
* 160 küsür Beygir (Küsüratını tam bilmiyom)
* 50 binde
Aracı aldığım fiyat 42.000 tl
Şimdi Gezenbilirin Bilenbilirci arkadaşlarıma 2 adet sorum olacak bu araç ile ilgili;
1- Bu araçtan eski aracımdan aldığım off road zevkini alabilirmiyim?
2- Otomatik olan aracın Vitesinin yanındaki vites göstergelerinin ışıklı olupta hangi viteste olduğunu göstermemesi normalmi? (Elektrikçi ile söktük bulamadık gösterge falan)
Aldıktan sonra acil yatırdıklarımıda söleyim;
* Ön kaput üzerine cam kaş ...... 125 tl
* 4 Cama cam rüzgarlık...............125 tl
* Ön camda çatlak vardı cam değişti (Olimpiya marka)......130 tl
Son olarakta Lastikleri değiştirecem üzerindeki 245 60 17 ben sıkıntı vermez ise 265 70 17 takacam (fikriniz?)
Saygılar,