Bende L200'cü Oldum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,605
Ynt: Bende L200'cü Oldum!

aracınız hayırlı olsun tekerlekleri düz bassın

lastik konusunda da 265 70 17 ebat lastikleri sorunsuzca takabilirsiniz yakıt dışında

Etiketler

lokosit' Alıntı:
Magnumda astc standart.

Eğer 5.2 cheroke standart ise modifikasyon yok ise L200 den daha fazla keyif alacaksınız)

mesela bunu bu araç ile yapabilirmiyim?
[attachment=1]

yada bunu?
[attachment=2]

yada bunu?
[attachment=3]

İşte yeni aracım ile ilk gezim. Araçtan çok keyif aldım.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

lokosit' Alıntı:
Magnumda astc standart.

Eğer 5.2 cheroke standart ise modifikasyon yok ise L200 den daha fazla keyif alacaksınız)

Yeni L200 de magnum diye bir model yok. Ülkemizde "Triton" diye adlandırılıyor.

Temsa Türkiyede L200 için 3 adet donanım pakedi sunuyor. Invite, Intense ve Instyle.

Pu paketlerden sadece Instyle'da ASTC mecvut. Birde Intense Lux diye bir paket çıkardılar bir ara, bu modelde de ASTC mevcut ve ASTC'li olan modellerde orta ve arka difransiyel kilitleri bulunmuyor.

ASTC bildiğimiz Elektronik Stabilite Kontrolü diye adlandırılan sistemdir. Aracın yol tutuşunun kaybolmaya başladığını hissettiği anda bazı tekerleklere fren uygulayarak aracın kontrolünün kaybolmamasına yardımcı olur.

Şahsi fikrim, arazi şartlarında mekanik difransiyel kilitlerinin elektronik sistemlere karşı daha başarılı olduğudur.

lokosit takma isimli üyemiz gözünle gördüğünü söylüyor ancak pilotaj vb gibi etkenleri unutuyor diye tahmin ediyorum. =)

sonuçta aynı yere 1 cm farklı açıyla bile girilse bir çok şey değişebilir.

Size katılıyorum pilotaj tabiiki önemli. Aracınız yere daha yakınsa (standart cherokeden bahsediyoyum) istediğiniz kadar pilotajınız iyi olsun sonuç bellidir. Pilotaj her zaman 1cm açıyla girmenize uygun olmayabilir. Hem benim yazdığım yazıdan neden pilotaj ile alakalı bir mana çıkardınız anlamıyorum)
Magnumda ASTC standart yazım altında yazan yazıyla alakalı değildi, başka bir soruya cevaptı. Yani Magnumda ASTC standart diye L200 daha fazla keyif alacaksınız anlamını çıkartmayın

Ülkemizde Ben daha triton yazan modelini görmedim, ama belki 100 tane magnum yeniL200 gördüm) Sen Tritonu nerede gördün?
Galiba en son çıkan uzun kasa L200 lerden bahsediyorsun ama triton onlarda da yok, magnumuda en son kasada sanırım kullanmadılar ama 2008 ve 2009 model yeniL200 lerde Magnum var. Triton modeli sanırım 3000cc motor hacmine sahip ve benzinli diye aklımda kalmış.