Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 adet offset jant olsa ................................... oooffffff offff olur valla bence bu tavsiyeyi bir gözden geçirin araca çok şeyler kattığını göreceksiniz saygılar...
Artık ben aracı paylaştım sizlere
Bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim
*** Ofsetli jant konusuna gelirsek açıkcası kararsız kaldım bi kaç arkadaş daha söyledi ama kafamdaki soru işareti şu şanki çekişi etkiler gibi geliyo , ama ofsetli jantı lada ya takanların fikri önemli
çamurluk derken dodikleri kastettiniz harhalde, bence bu şekilde kesmenize gerek kalmaz belki dodikleri sökersiniz.ama bence nivaya yakışan jant bu, kolay gelsin.
SATIŞA ÇIKARMAMDAKİ AMAÇ SADECE YENİ BİR LADA ALIP MOTORYLA UGRAŞMAK İÇİN AKLIMDAKİ ŞU ; YURT DIŞINDAN Bİ MOTOR GETİRİP ONU TAKACAM . PEKİ NEDEN BU ARACI SATIYORSN O MOTORU BUNA MONTE ET DİYECEKSİNİZ AMA BU ARACIN MOTORU ÇOK SAĞLAM , EĞER MOTORUNDA Bİ SORUN OLSAYDI BUNUNLA UGRAŞIRDIM YENİ ALACAĞIM LADA DA DENEMEK İSTİYORUM .