Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başlık yanlış (ÇİRKİN ) değil (ÇİKİN ) çirkin herkesin bildiği çirkin ÇİKİN çok güzel olan, iyi maşallahı olan demek, nazar değmesin diye çikin denir.. ... maşallah nazar değmesin aracınız çok güzel..
yıllardır aynı kasayı kullanıyorum. feci bağımlılık yapıyor. Aldığımda bekardım çoluk çocuğa karıştık sığamadım satayım dedim kıyamadım. bir tane 2005 fiesta araba kuma getirdim. gel gör yeni araba yatıyor. ben hergün suziyle dolaşıyorum. çok kötü bir durum. takıldım kaldım bu araçta. hele yazın üstünü açtımmı değmeyin keyfime.[attachment=1][attachment=2]
Güle güle kullanın, her iki araçta güzel. Bende de aynı kasa var, bağımlılık konusuna katılıyorum. Bir ay önce değiştirmek üzereydim, nasıl olduysa son anda vazgeçtim. Selamlar.