Suat bey yanlış anlamayın ama o firmaya karavan yaptıracağıma sanayide marangoza yaptırırım, hiç olmazsa nasıl yapılacağını tarif eder isteğime göre bir karavan sahibi olurum. Size tavsiyem bu tür üreticilerden uzak durmanızdır
bu firmanın durumu hakkında bilgim yoktu nette araştırırken görmüştüm,bizim sitede turkuaz tuareg adındaki karavanı yaptıran arkadaşda içini mobilyacıya yaptırmış (tunç karavan diya yazmış ama sitesinde esas işi mobilyacı) oldukça kaliteli görünüyor,kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra kamp aracımdaki son gelişmeleri sizinle paylaşmak için karşınızdayım.
İlk önce aracımın ismini koymakla başlayayım. Eski başlığı bilenler hatırlayacaktır. Biraz şakayla karışık "benim gamperim kocaoğlan" şeklindeydi. Burada (Aydın) 3 arkadaş aynı zamanda araçlarımızı karavana dönüştürmeye başladık. Bir arkadaşımın önerisine sıcak baktık ve araçlarımıza Aydın'ın tarihi yörelerinin ismini vermeye karar verdik. Ben Aydın merkezdeki tarihi yerleşim yeri Tralleis'i isim olarak aldım. Diğer arkadaşlarım da Nysa ve Miletos'u kullanacaklar.
Bu arada 3 arkadaş karavanlarımızı Ege karavan Mehmet Kökçü beye yaptırmaya karar verdik. Diğer 2 arkadaşım bir süre önce araçlarını teslim etmişti. Hatta 1 tanesi (Nysa) son rötuşlarından sonra çok yakında teslim edilecek. Benim aracımı da dü akşamüstü karavan olmak için teslim ettik. Bununla ilgili resimleri daha sonra sizlerle paylaşacağım.
Hayırlı olsun diyerek başlayalım Haşmet bey,
En kısa sürede en güzel karavan olarak görmek dileğiyle. Nysa'ya ve Miletos'ada aynı dileklerimi gönderiyorum.
Selamlar.
Haşmet bey aracı karavana dönüştürme işi başlamış demektir. Hayırlı uğurlu olsun. Tez zamanda gönlünüze göre bitip mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.