Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)
Mıknatıs dedimde.
Buzdolaplarından çıkan mıknatısları bulmak bir dert.
Deri konfeksiyoncu arkadaşımı ziyaret ederken onların kemer - toka birleştirmek için kullandıkları yuvarlak mıknatısları görünce bende Tasarruflu Floresan ;D yandı.
Çanta malzemeleri satan esnaflarda bu mıknatısların çok uygun fiyata satıldıklarını söyledi arkadaşlar.
Düz Daire şeklinde boy boy olduğunu ama en kaliteli olanların minik boyda olanlar olduğunu da eklemeyi ihmal etmedi.
Bende ilk fırsatta çanta malzemesi satan dükkanlara uğrayacığımı söylemiştim ama bende onu ihmal ettim.
Çanta Malzemesi satan esnaflar genelde Saraciye Malzemecisi olarak adlandırılıyor bilginize.
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)
Dün öğleden sonra Şile Akçekese Yeşim Kampinge kuruldum.
[attachment=1]
Akşam yemeğine arkadaşlarım geldi. Güzel bir yemek arkasından Türk Kahvesi ikram ettim. Ardından arkadaşımın getirdiği kuruyemiş ve meyve sularını bitirdik.
[attachment=2]
Ardından arkadaşlarımı şezlonga yatırıp yıldızlırı seyretmesini sağladım. Onlar yıldızlarla oyalanırken ben de arkadaşımın arabasıyla turlama fırsatı elde ettim.
[attachment=3]
[attachment=4]
Araba hoşuma gitti. Bir ara araçlarımızı takas yapmayı bile düşündüm Ama sonradan vazgeçtim benim ki daha işlevsel ;D
Gecenin ilerleyen vaktinde gittiler. Ben tek kaldım. Sabah kalktığımda hava ve deniz çok güzeldi. İyiki kalmışım dedim.
[attachment=5]