Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,096
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ustamızın eline sağlık,orijinal gibi tampon ve çamurluk yapmış.

Etiketler

Seyfettin Hocam, elinize sağlık imalatçılar eğer zora düşüyorsa yada kapanıyorsa müşteri memnuniyetinin
ne olduğunu kavrayamamaları olsa gerek.

Sizlerle tanışabilmek ve sohbet için Festivalde görüşebilmeyi dilerim. Selamlar.

güle güle kullanın hocam
yollarda karşılaşmak dileğiyle...

hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle
bende karavan almak için firmaları araştıyorum böyle ilgisiz firmaların isminide yazarsanız hiçolmassa bende madur olmam

ugureralp' Alıntı:
hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle
bende karavan almak için firmaları araştıyorum böyle ilgisiz firmaların isminide yazarsanız hiçolmassa bende madur olmam

Sevgili Uğur Kardeşim,
Firma ismi vermek bir takım haklar doğurabilir belki!İlk resimlerde görülebilir!
Selamlar.

Karavanı satın aldığım firmanın verdiği bilgilere göre;Emniyet Genel Müdürlüğünün İhtiyacına binaen satın alınmış, büro olarak kullanılmış
soradan ihtiyac fazlası olarak satılmış,bende satın aldım.
Karavanın ön bölümü;Üç tarafı banko olarak yapılmış.
Bu bölümü;alt baza ve iki kişilik yatak olarak dizayn etmek de bana düştü.
En hafif malzeme olan 15mm Kavak kontra seçtim.Çalışma resimleri ve ortaya çıkan bölümleri resimledim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

16.jpg

17.jpg

18.jpg

18A.jpg

18B.jpg

mesaj alındı hocam
ellerine sağlık çok güzel gidiyor dekorasyon

İki kişilik yatak gurubu ve üç adet bazanın bitmiş durumu,[attachment=1][attachment=2]
Aydınlatma için üç adet 30 Ledli 15+15 yanabilen,220 volt şarjlı armatür aldım.220 ile şarj edilen, elktrik olmadığında 15 ledle 10 saat,
30 ledle 5 saat süreli yanabilecekmiş.Yerli ürün ve 2 yıl garantili. İkili yatak üzerine bir adet,Mutfak için bir adet,Oturma gurubu için bir adet olmak üzere düzenledim. Birim fiyatı;16,50 TL[attachment=3]
Bu arada Karavan kapısı üzerine Demonte edilebilen TV, Radyo vs konulabilecek birde raf yaptım.[attachment=4]

18E.jpg

18E.jpg

18F.jpg

19.jpg

seyfettin bey hayırlı olsun ve kolay gelsin .sanırım benim karavanımda aynı marka .malzeme temini konusunda yazdıklarınızı görünce bende biraz umutsuzluğa düştüm .benimde karavan için aynı tip tampona ihtiyacım var. selamlar.

yılmaz hasan' Alıntı:
seyfettin bey hayırlı olsun ve kolay gelsin .sanırım benim karavanımda aynı marka .malzeme temini konusunda yazdıklarınızı görünce bende biraz umutsuzluğa düştüm .benimde karavan için aynı tip tampona ihtiyacım var. selamlar.

Yılmaz dostum,
Cn karavansa hallederiz.Gerekirse davlumbazınıda yapabiliriz.Karavanın resmini gönderebilirsen daha sağlıklı olur.
Selamlar.

Karavanın lastik cant fren blataları kontrol ediliyor.
Ayrıca internet görüntülerinden esinlenerek Lastikten kilit sistemi yaptım.
Karavan kirikolarını da paslanmaya karşı geciktirici olması için galvaniz kaplama yaptırdım,tertemiz oldu.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

21.jpg

22.jpg

23.jpg

20.jpg

Elinize sağlık, olması gereken ve düzenli olarak korunması gereken standart bu, bu titizlikte korunduğu sürece uzun yıllar hizmet edecekdir....

Lastik kilidi iyi bir caydırıcıdır.
Ateş rüzgarlığıda gayet şık olmuş.Elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri