Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,576
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Aklıma geldi bu söylediğin ve Mustafa Beyin de resmini verdiği gereç, ancak bisikletsiz olmayı düşünemiyorum.
Hazırlıkları hızlandırdığım doğru. Biliyorsun bende oğlumun sınav tarihine (8 Haziran) endeksliyim.

must' Alıntı:
Bende dun aksam bakiyordum sanirim bu

Mustafa Bey, sizde durum nasıl, plan var mı?

Adil05' Alıntı:
O asvaltlar Siz gençlere kurban olsun.Ağlamak ne söz,göbek atarlar.Sevgiler.

Adil Bey, yaşa bakıldığında bende genç sayılmam. Yüreği genç olsun zaten insanın.
Yolculuk başladı mı?

güngör' Alıntı:
Kamper hazır hadi yollara der gibi Alp, gezi yazılarını okumak için bizde meraktayız. Selamlar

Sevgili Levent, hala bir iki köklü isteğim yok değil ama hazır denebilir. Bir göğüs klima istiyorum, birde üst tarafa sağa ve sola iki pencere taktırmayı istiyorum. Olmasa olmaz mı. olur tabi de daha iyi olur diye düşünüyorum. Ondan sonra tamam diyeceğim.
Geçen hafta İmaj da idim. Aydın Beyin işi çok ama sağ olsun zaman ayırdı, Truma boiler'i orda taktırmayı tercih ettim. Güzelde oldu.
Bursa yolculuğum keyifliydi. Bu gezilerde bana bir yandan alıştırma oluyor...

Etiketler

Gördüm bitmiş, kuzu kuzu sahibini bekliyor Valla çok sabır gösterdin Burakcım...

Bu arada ben hazır Bursa'ya gitmişken muayeneyi de yaptırdım. O iş de sorunsuz 2014 Mayısına kadar geride kaldı.
Darısı başına...

Klima için Aydın Bey den haber bekliyorum. Uygun olabilir dedi.
Keza pencerelerde 300x500 elinde tekti, ancak siparişi varmış gelenden bakacağız...

Bisiklet gerçekten güzel oldu. Aslında sende de katlanan var. Yanına Motor almak istemediğinde taşıyıcıya bisiklet bağlayabilecek misin, böyle bir olanak var mı?

Alpaslan Bey

Karavan icin plani soruyorsaniz.Planlar hic bitmeyecek insallah..Biterse benim icin isin keyfi kacar.
Yolda olmakla ilgiliyse bu seneki portekize kadar yapacagimiz 2 aylik genis turu aile buyuklerimizden birinin hastaligi sebebiyle ertelemek zorunda kaldik.Onun yerine 4-7 Temmuz vosvos senliginden sonra sirasiyla alttaki duraklari yapma planimiz var.
1-Alexandrapouli 1 gece
2-Meteora 2 gece
3-Parga 3 gece
4-Parganin kuzeyi Albenia-Kosova-Makedonia 10-15 gece
5-Larissa 3 gece
6-Kavala 3 gece
7-Ammouliani adasi 4 gece
8-Alexandrapouli 2 gece

Sevgiler
Mustafa GULER

Mükemmel... 2 ayı üst üste ayırmak benim işimde olanaksız, biraz kıskandım, ama nazarım değmez merak etmeyin

Bu vosvos şenliğinde bizde olmayı planlıyoruz. Gezenbilir'den başka arkadaşlar da var anladığım kadarıyla. Keyifli bir buluşma olacak sanırım.

Ben kaçırmışım sanırım vosvos şenliği nerede İstanbul da mı

Burak, ilgilenirsen birde 3.Taraklı Festivali var. Ona da gitmeyi planlıyorum. Bak onun detaylarını da bu linkten öğrenebilirsin.
Selamlar,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96563.0

Gidelim Alp abi hem değişiklik olur hem dinlenir hem de
bol bol sohbet ederiz.İnşallah yetişir benim karavan da.

Goldwingerr' Alıntı:
Gidelim Alp abi hem değişiklik olur hem dinlenir hem de
bol bol sohbet ederiz.İnşallah yetişir benim karavan da.

Merak etme yetişir elbet, on gün zamanın olacak...
Bu arada yeni avatarını sevdim, anlamlı bir karavancı tümcesi olmuş

Sanırım yaz dönemi ile beraber karavanda bisiklet taşıyıcı konusu öne çıkmaya başladı.
Internet'de dolaşırken dikkatimi çeken aşağıdaki bisiklet taşıyıcı bana kullanışlı ve enteresan geldi. Kendi notlarıma aldım sizlerle de paylaşmak istedim.
En güzel tarafı, bisikletler takılı iken kapıların açılmasının engellenmemesi...

Bunu bizde düşünmüştük ancak stopların ve plakanın görünümünü engelleyeceğinden vazgeçmiştik.

nevzat' Alıntı:
Bunu bizde düşünmüştük ancak stopların ve plakanın görünümünü engelleyeceğinden vazgeçmiştik.

Plakanın kopyası ve paralel çalışan stoplar resimde olduğu gibi taşıyıcıya da montajlanırsa problem olmaz sanırım...

bariscim' Alıntı:
Plakanın kopyası ve paralel çalışan stoplar resimde olduğu gibi taşıyıcıya da montajlanırsa problem olmaz sanırım...
Ben de motorsiklet aparatında bu şekilde stopları taşımak istedim ama araçta voltaja duyarlı beyin olduğundan farklı bir lamba veya paralel lamba takıldığında arıza ışığı yanıyormuş.Bunun olmaması için ayrı bir elektronik devre varmış.İzmir de biri yapıyormuş araçlar için tabi bu bazı modellerde böyledir sanırım.Denemek lazım heralde.