Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,130
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

osak' Alıntı:
Buna hiç şuphem olmadı zaten :smiley: şimdiden hazırlıklara başla Küheylanıda zamanı gelince sana vericem :smiley:))))

Tamam :smiley:)) Ortadoğu ve Balkanlarda bir örneği olmayan T3'e sahip olmak güzel bişey.

Etiketler

Bol bol geziler dileriz , umarım her şey gönlünüzce olur.

Hakan yeni çadırvanın hayırlı olsun. Hayallerinde bir başka basamağa atladın. Umarım güzel günlerde kullanırsın...

hayırlı olsun hakan ağabey
ikinci adıı atmış olduk sıra çekme karavan, motokaravan.............
iyi günlerde kullan inşallah

Kadir Bey, Yücel Bey, Sayın Ankiralı teşekkür ederim.

Bayramın 2. ve 3. günü çadırvanımla ilk gezimi yaptım. Şile Sahilköy'de ki Kamp İstanbul'a gittim. Hava rüzgarlı ve deniz dalagalıydı. Ama yine de çok hoşuma gitti. Tam bir dinlenme tatili oldu. Sahibi Ferruh Bey güzel nezih biyer yapmış. Karavan kampingi anlamında eksikleri var ama, Ferruh Bey ilgili, alakalı ve samimi yaklaşımıyla her konuda yardımcı oluyor. Güzel bir restoran yapmış. Yemekleri ve servisileri güzel. Çadırdan sonra çadırvan da çok konforlu geldi. Zevkle kullandım. Yolda da herhangi problem çıkarmadı. Aracımı rahat rahat kullandım. Bir iki revizyondan sonra tam istediğim gibi olacak. Teşekkürler Ömer Abi, teşekkürler Ferruh Bey.

aslanahmet' Alıntı:
Çadırdan sonra çadırvan da çok konforlu geldi. Zevkle kullandım. Yolda da herhangi problem çıkarmadı. Aracımı rahat rahat kullandım. Bir iki revizyondan sonra tam istediğim gibi olacak.

Nice güzel gezilere. Çalışan arkadaşlar için, yarar-maliyet açısından iyi bir seçenek, sizin çadırvan da...

Cavid Sezen

Gönlünüzce, daha nice güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR