aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 12 Eyl 2010 #49 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Sevgili Abilerim, arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çadırvanımı kurarken çekilmiş bir fotoğrafımı ekleyeyeim.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Sevgili Abilerim, arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çadırvanımı kurarken çekilmiş bir fotoğrafımı ekleyeyeim.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 12 Eyl 2010 #50 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Kamp İstanbul ve sahilinde çekilmiş birkaç fotoğrafımı da ekleyeyeyim.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Kamp İstanbul ve sahilinde çekilmiş birkaç fotoğrafımı da ekleyeyeyim.
derindeniz1 Sami Mesajlar 977 Tepkime Puanı 5 12 Eyl 2010 #51 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Bu güzelliklerin sürmesini diliyorum.
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,376 Tepkime Puanı 6,114 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 13 Eyl 2010 #52 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Çok güzel bir yer, Keyifli bir etkinlik olduğu belli oluyor.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Çok güzel bir yer, Keyifli bir etkinlik olduğu belli oluyor.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 13 Eyl 2010 #53 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) İki fotoğraf daha...
K kurtadam Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 7 Yer İzmir 13 Eyl 2010 #54 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Gezilerinizin devamını dilerim iyi eylenceler
metin0035 Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 6 Yer KARŞIYAKA /İZMİR 13 Eyl 2010 #55 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Ahmet bey mutluluklarla ve güle güle kullanın.ALLAH daha güzellerini nasip etsin.SEVGİ ve SAYGILAR.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Ahmet bey mutluluklarla ve güle güle kullanın.ALLAH daha güzellerini nasip etsin.SEVGİ ve SAYGILAR.
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 13 Eyl 2010 #56 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan, yakışmış güle güle kullan, merak ettiğim, remok araca bağlı ilken bir veya iki kişi ile hafifce kaldırıp yön değiştirilebilecek gibimi.?
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan, yakışmış güle güle kullan, merak ettiğim, remok araca bağlı ilken bir veya iki kişi ile hafifce kaldırıp yön değiştirilebilecek gibimi.?
kenan akca Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 2 Yer BOLU 13 Eyl 2010 #57 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan, Çok sevindim.Güle güle kullan. Bol geziler diliyorum.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan, Çok sevindim.Güle güle kullan. Bol geziler diliyorum.
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 13 Eyl 2010 #58 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Nasıl yani... Çadırvan açılınca böyle mi oluyor?
H halil1960 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 13 Eyl 2010 #59 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan bey güle güle kullan, Nice mutlu gezilere.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 13 Eyl 2010 #60 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Hakan bey daha nice güzel gezilere...
züğürt gezençi Kamp III Mesajlar 603 Tepkime Puanı 5 Yer nallıhan-ankara 13 Eyl 2010 #61 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Daha nice güzel gezilere dileklerimle...
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 14 Eyl 2010 #62 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım. İnşallah en yakın zamanda hepbirlikte kamp yaparız. atiladi' Alıntı: Hakan, yakışmış güle güle kullan, merak ettiğim, remok araca bağlı ilken bir veya iki kişi ile hafifce kaldırıp yön değiştirilebilecek gibimi.? Genişletmek için tıkla ... Atilla Abi hiç denemedim ama iki kişi tarafından zorlanınca belki yönü değitirilebilir. taiga' Alıntı: Nasıl yani... Çadırvan açılınca böyle mi oluyor? Genişletmek için tıkla ... Yok Haldun dostum bu yarım açılmış hali, tam açılınca daha geniş oluyor
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım. İnşallah en yakın zamanda hepbirlikte kamp yaparız. atiladi' Alıntı: Hakan, yakışmış güle güle kullan, merak ettiğim, remok araca bağlı ilken bir veya iki kişi ile hafifce kaldırıp yön değiştirilebilecek gibimi.? Genişletmek için tıkla ... Atilla Abi hiç denemedim ama iki kişi tarafından zorlanınca belki yönü değitirilebilir. taiga' Alıntı: Nasıl yani... Çadırvan açılınca böyle mi oluyor? Genişletmek için tıkla ... Yok Haldun dostum bu yarım açılmış hali, tam açılınca daha geniş oluyor
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Eyl 2010 #63 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) açılışı yaptın gezilerin devamını diliyorum
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 14 Eyl 2010 #64 Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Güzel ve rahat gözüküyor, gezilerinizin devamını dilerim.
Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Güzel ve rahat gözüküyor, gezilerinizin devamını dilerim.