Benim Karavanim Hymer 55

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,309
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Benim Murtaza'ya kış günü 8 kişi binip çay içmiştik ;D inanmıyorsan Ferhat'a sor

aslanahmet' Alıntı:
Benim Murtaza'ya kış günü 8 kişi binip çay içmiştik ;D inanmıyorsan Ferhat'a sor
Hakan Murtaza'yı yeni aldığında bakalım kaç kişiyi taşıyabilir diye 8 kişi doluşmuştuk. ;D
İnsel, senin karavana da 15 kişi rahat yani.

Yav altın gününe ;D cevirdiniz. İki gece kalmali bir kamp diyorum. Bayramdan sonra yapariz artik birseyler.

insel' Alıntı:
Yav altın gününe ;D cevirdiniz. İki gece kalmali bir kamp diyorum. Bayramdan sonra yapariz artik birseyler.

Bayram sonrasında Misi Kampının açılışı var. 27 Ekim tarihinde.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98519.msg1284263;topicseen#msg1284263

Kurban bayramında 9 günlük tatili değerlendirdik ve bursa üzerinden izlediğimiz roota sonrasında Assos Sokakağzı'nda arkadaslarımızla bulustuk. Yani Marmara'yı tersten izleyerek garip bir rota izlemis olduk..

Çok eğlenceli geçti. Erdekte Ant Kampingde kaldik. Muhteşem bir yer. Pek kampinge girmeyiz ve sevmeyiz ama burası cok başarılı gerçekten. Gördüğümüz en güzel kamp yeriydi. Lapsekiden Keşana geçtik ve en son gece Keşan kavşağında Migrosta kaldık. Salına salına cumartesi trafiğe kalmadan saat 14 gibi eve vardık. Yorgunluk bile olmadi. Hatta Tekirdağda garip sahil sitelerini bile gezdik.

İnsel Bey ;
İdealinizi gerçekleştirmişsiniz sanırım
Darısı idael peşinde koşanlara

Saygılar

Bursa'da misi Kamping acilmadan biz yaptik acilisi. İlhan Agabey ve dostlar sagolsunlar bizi hic yalniz birakmadilar. Tum gun Bursa'yi gezdik. Hatta bir ara Uludağa bile çiktik. Kar yoktu ama çık in toplam 60 kmnin nasil gectigini anlamadik. Doğa muhtesemdi zira.

Harita map google bir turlu canakkaleden gecen gemiyi anlatamadim. Lapsekiden sonra kesan tekirdağ uzerinden eve donduk.

Poseidion' Alıntı:
İnsel Bey ;
İdealinizi gerçekleştirmişsiniz sanırım
Darısı idael peşinde koşanlara

Saygılar

Ufuk Bey teşekkürlerimle. Darısı herkesin başına.

İnsel hocam , Bursa'ya geldiniz ama bizde balkan turunda olduğumuzdan görüşemedik ne yazıkki. Hafta sonu bizim misi kampın resmi açılışı vardı, tüm Türkiye'den 60 kadar karavan vardı. Bir çoğu hala oralardalar. Bursa ve çevresi karavan kampçılar için cennet. Ant kamping bizimde favorimiz ancak yazın ne yazıkkifiyatları biraz yüksek ve aşırı kalabalık oluyor. Uludağ yolu bu günlerde sonbahar renkleriyle bezeli muhteşem. İstanbul'da güzelde o kalabalık ve trafik gölgeliyor. En kısa zamanda görüşmek dileyiğle .

29 Ekim icin de biraz yol yaptik. Toplam iki gece. Aslinda bir gece daha kalinabilirdi ama ertesi gününe işim çiktiğindan bu kadarlik bir gezi oldu. Ama kesinlikle bu rotayi tavsiye ederim. Çoğu kişi zaten biliyordur. Çok ama çok keyifliydi. İlk önce Adapazarı poyrazlar gölüne gittik. Ertesi gün Mayistos Bülent ile bitmek tükenmek muhabbetimizle öğleni yaptik. Kefkene gittik. Gece Kerpe'de kaldik ve Şile Ağva üzerinden eve döndük. Özellikle Kandıra Şile arasında kocayemişlere doyduk. Daha başka fotografları birara ekleyecegim.

Nevzat umarım görüşürüz. Bir hayli fazla zaman oldu gerçekten. Bu haftasonu rotamız buydu.

Hava çok iyiydi. Gece serin oluyordu elbet. Bizim sorun Trumanin biraz fazla ısıtıyor olması. Forumun baska bir sayfasında bu sorunumu paylastım. Oraya cevap yazarsanız sevinirim. http://gezenbilir.com/index.php?topic=79945.new#new
Karavanım sorunsuzdu her zamanki gibi. Bir sonraki gezi icin sabirsizlaniyoruz.

Eeee hocam okadar gezmeye nazar gelmiş.. benim E 1800 2 devir..yavaş ve hızlı..arabaya binmeden hızlıya alıyorum..yatarken düşüğüe..ince ince yanıyor ..ne terledim nede üşüdüm..senin termostatta olmasın sorun..