Benim Karavanim Hymer 55

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,694



Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Sağlıkla, mutlulukla, keyifle, kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Herkese en icten tesekkurlerimle.
 



Ynt: Benim Karavanim Hymer 55



İnsel bey..gönlünüzün karavanını aldıgınız için..hayırlı olsun..
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Hocam, güle güle kullan.

Biraz lekeler var sanki üstünde bir temizlik ne bileyim bir yıkanma ister gibi.
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Bana gore Hymer paranin satin alabilecegi karavan markalari arasinda ilk 5 ten biri.Ama ilk 3 hangisi derseniz bana gore Winnebago, Hymer, Westfalia.. Karavaniniz cok guzel gorunuyor sizden daha detayli resimleri de bekliyoruz.Birde turbo olsaydi diyecegim ama oda nazarlik olsun.Iyi gunlerde kullanmaniz dileklerimle.

Mustafa GULER
 





Ynt: Benim Karavanim Hymer 55


Desenize Mustafa bey İnsel size görede doğru yolda Westfalia,Hymer,Winnebago.... İnsel ,paylaşımından hedefine ulaştığın izlenimi aldım, ailece güzel gün ve gezilerde tadını çıkartmanızı diliyorum .
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

İnsel, seni tebrik ederim. Sabırla bekledin ve hayallerine kavuştun. Güzel gezilerde güle güle kullan. En yakın zamanda da bir kamp yapalım.
 


Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

hayırlı olsun ,keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim...
 

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

İnsel hocam, hayırlı olsun, ailece sağlık içinde kullanın.
Genişliğide sizin aileye göre uygun, hadi gari kahveyi söyleyi ver.
Tebrikler
 



Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Herkese tesekkurler. Karavanı almaya giderken turbo var demisti sahibi. Turbolu olmasini hic istemiyordum. Nedenleri sadece benimle ilgili. Turbo her zaman sorun cıkarıyor malum. Motoru yoruyor ve masraf acabiliyor zamanla. Ozellikle ikinci elde nasil kullanıldığını bilemiyorsaniz tam bir suphe kaliyor insanin icinde. Cok iyi bir tesaduf sahibi bile turbo olup olmadigini bilmiyormus. Zira sahibi 3 yilda 4 5 bin km yol yapmis. Hepsi o. Bahcesinde tutuyordu karavanı. Levent'in ustasina gotudugumuzde turbo olmadıgını ogrendim ve değmeyin keyfime. Bir diger beni keyiflendiren citroen c25lerde oldugunu bilmedigim kelebek ön cami. Cok guzel calisan camlar ikinci bingo oldu.
Bugun tamircideydik Leventle. Sibop ayari ve takilan mars motoru tamiri yapildi. Frenler kontrol edilecek ve rotlar yenilenecek. Korukler falan yirtik. Usta gerek yok simdilik dese de aradan cikartacagim. Ayrica motor cok iyi diyor usta. Bu tabii en iyi haber. ;D
Simdilik bu kadar. Gelismelerden haberdar ederim. Sevgiler.