Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,984

mseref

Kamp III
Yer
İzmir
Herkese selamlar,
Sizlere önce kendimi tanıtayım.Ben 1949 İZMİR doğumlu emekli ve otuz yıllık kampçıyım.13 yıl çadır,5 yıl karavan ile kapm yaptım.Sonra yine İzmir'in güzel beldelerinden kıyı beldesi MORDOĞAN'a yerleştim.15 yıl oldu Tabi bu arada kaçamak yapıp birkaç günlüğüne kamp yaptım fakat 15 yıl zor geçti dayanamadım ve bir karavan almaya karar verdim araştırdım ve kafama yatkın bir karavan bulup aldım tekrar doğaya çıkma hazırlıkları yapıyorum.Bu sitede üye bulunan doğa ve kampçıları beni dahada kamçıladı tabii inşallah hepinizle tanışma fırsatı bulabilirim.Konu başlığı benim karavanım olduğu için birkaç resmini koymamda fayda var.Herkese selamlar,sevgiler,saygılar.

Karavan5.jpg

Karavan.jpg

Karavan1.jpg

Karavan2.jpg

Etiketler

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

Sayın "mseref";

Motokaravanınızı güle güle, iyi gezi ve dinlencelerde kullanırsınız. Siz eski bir kampçı ve karavancı olduğunuza göre, sizin deneyimleriniz de foruma ayrı bir katkı sağlayacaktır umarım, hoşgeldiniz.. Aracınız, Fazer yapımı sanıyorum.

Çok güzel bir yurt köşesine yerleşmişsiniz. Karaburun Yarımadası, bir bölümüyle insanların çok ayırdında olmadıkları güzel bir yöremiz. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı çok medyatik oldular; bence pek doğallıkları kalmadı. Umarım Karaburun yolu yapılmaz da kalan bu son doğal ortamlar bir süreliğine daha yaşar..

Önümüzdeki hafta sonu, Küçükbahçe ve Salman Köylerinin festivali var. Bir olasılık gidebileceğiz gibi.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31896.0

Cavid Sezen

Sayın mseref hoşgeldiniz.Motokaravanınız çok güzel ve ayrıcalıklı .Güle güle kullanın.Deneyimli bir kampçı ve tecrübelisiniz.Sizlerinde güzel gezi ve kamp paylaşomlarınızı izleriz aktarırsanız.Sağlık ve mutlulukla kullanın.Sevgi ve saygılar.

Sanırım Fazıl bey'in karavanını aldınız. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde, güzel gezilerde kullanın. Aramıza hoşgeldiniz.

Merhaba Cavid bey;
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Evet karavanım fazer yapımıdır.
Söylediğiniz gibi havası,denizi doğasıyla muhteşem bir yerdeyim.Ve bizbe buraların daha fazla gelişerek bozulmasını istemiyoruz.Bu nedenle elimizden geleni yapıyoruz inşallah çeşme,alaçatı vs. yerler gibi olmayız.
Küçükbahçe şenliklerine gideceğinizden bahsediyorsunuz bizimde niyetimiz var inşallah tanışma fırsatı buluruz.Küçükbahçeye giderken Mordoğan'a uğrarsanız memnun olurum beni merkezde Problemin Yeri'n den Şeref diye sorarsanız beni hemen bulurlar görüşmek üzere saygılar.

Evet cem bey karavanım Fazıl bey in karavanıdır.Dilekleriniz için teşekkürler.

Teşekkürler Metin 0035 sizlerle burada olmak çok güzel
Aradan çok zaman geçti inşallah acemilik çekmem.

mseref' Alıntı:
Küçükbahçe şenliklerine gideceğinizden bahsediyorsunuz bizimde niyetimiz var inşallah tanışma fırsatı buluruz.Küçükbahçeye giderken Mordoğan'a uğrarsanız memnun olurum beni merkezde Problemin Yeri'n den Şeref diye sorarsanız beni hemen bulurlar görüşmek üzere saygılar.

Şeref Bey merhaba;

Sizin gibi bizimkisi de yalnızca bir niyet. Biz sizin ölçünüzde yakın değiliz oraya, Akhisar'da yaşıyorum. Şenliğe katılırsak, gidişte ya da dönüşte Mordoğan'a zaten uğrayacağız(yarımadayı bir kez daha turlamak istiyorum); sizi de muhakkak görmek isteriz. Gelmemiz kesinleşirse, özelden haberleşiriz.

Esen kalın.
Cavid Sezen

Cavid bey,
Karaburun'u öyle güzel anlatmışsınızki benden daha iyi tanıyorsunuz sizi tebrik ederim.Bu güzel anlatımdan sonra benim ekleyecek bir şeyim kalmamış evet geleceğiniz zaman mesajlaşmamız iyi olur sevgiler,saygılar.

mseref' Alıntı:
Cavid bey,
Karaburun'u öyle güzel anlatmışsınızki benden daha iyi tanıyorsunuz sizi tebrik ederim.Bu güzel anlatımdan sonra benim ekleyecek bir şeyim kalmamış evet geleceğiniz zaman mesajlaşmamız iyi olur sevgiler,saygılar.

Sanırım bir yanlış anlama oldu. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31896.0 linkinde yer alan yazı, benim olmayıp alıntıdır. Yöreyi tanıyor ve bir miktar biliyorum ama o denli değil.. :smiley: ;)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR