Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,073
Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

sn. meseref
aramıza hos geldınız. karavanınızı cok begendım , gule gule kullanın.

Etiketler

Sayın Mseref ilk bakışta bu başlığın kime ait olduğu anlaşılmıyor,eğer mümkünse başlığın yanına mseref ekleyebilirseniz sonraki ziyaretlerde kimin karavanı diye aramak zorunda kalmayız.

Uyarınız için teşekkürler Yusuf bey gerekli düzeltme yapılmıştır.

Karavanınızı güle güle kullanın. İyi geziler ve doğayla iç içe zevki kamplar yapmanız temennisiyle.

Karavan dünyası eski bir sevdalısına kavuşmuş, Şeref bey aramıza hoşgeldiniz. Sormadan edemiyeceğim, 15 sene nasıl dayandınız?

Hakan bey(aslanahmet) dilekleriniz için teşekkürler.sağolun

Haşmet bey (drares) bende tekrar bir karavana kavuştuğum için mutluyum.Onbeş yıla gelince yaşadığım yer gerçekten harikulade bir deniz kenarı ilk 10 yılın nasıl geçtiğini anlayamadım balık-deniz derken tabii sonraları aynı yerdeki monotonluk kendini gösterdi ve eski günler devamlı kendini bana anımsatmaya başladı bu anımsatmalar çoğalınca eeee artık tilki yuvasına dönsün dedim ve dönmek kısmet oluyor mutluluğum tabiiki iki kat...

Mseref bey karavanınızı iyi günlerde sağlıcakla kullanın.Desenize bunca yıldan sonra hareketli günler sizi bekliyor.

Teşekkürler Fatih bey inşallah herşey planladığım gibi olur.Zira yıllar geçtikçe sorunlar artıyor.

Sevgili Şeref Bey karavanı iyi günlerde kullanın gerçekten güzel gözüküyor.
Ben İzmir Bostanlıda yaşamakla beraber eski Mordoğan köyünde evimiz var , genelde yazları oradayız,karavancılık merakı bendede yeni oluşmaya başladı , Bankadan yeni emekli oldum bol bol gezmek yeni yerler görmek istiyorum. İnşallah Mordoğan a geldiğimde bir çayınızı içip tanışmak vede karavancılıkla ilgili bilgiler almak isterim.
Şimdilik saygılarımla,
Günöz Kolaylı
cep:0555 3194935

Sayın Günöz bey;
Önce aramıza hoş geldiniz der,böyle bir forumda tanışma imkanı bulduğumuz için gezenbilir'e çok teşekkür ederim.Emekliliğinizin hayırlı ve sağlıklı geçmesini,arzuladığınız karavana sahip olarak güzel Türkiye'mizi doya doya gezmenizi hatta bu gezileri birlikte yapabilmeyi diler.Sizinle tanışmayı çok isterim Mordoğan'a geldiğinizde beni merkezde Problemin Yeri'nden sorabilirsiniz sizinle hemen irtibata geçmemi sağlarlar.En kısa zamanda tanışmak dileğiyle.saygılar...

Sevgili mşeref abim öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim,
Yakın zamanda Mordoğan a gelicem çayımızı içerken hem konuşur hem de karavanınızı tanıma fırsatım olur.
Görüşmek dileğiyle hoşcakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri