<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 33230" data-quote="gokergulay" data-source="post: 1483499"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1483499"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1483499">gokergulay' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba,<br />
<br />
Ben de dizel Clio ile çekebileceğim bir karavan arayışındayım uzun süredir. Belgesiz karavan da istemeyince kala kala birkaç seçeneğe kalıyorum. Uygun fiyatlı olsun da isteyince iki seçeneğe iniyor. Güney ve May Karavan. Güney'in mobilya kalitesi kabul edilebilir olmaktan çok uzak benim için. Aynı şekilde yalıtımı da zayıf. Siz boş olarak alırsanız içini nasıl yaptıracaksınız? Bir de May karavana baktınız mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba, karavan belgesiz olmasin istiyorum ben de ve bu maceraya yeni girdigim icin mumkun oldugunca dusuk bir meblag ortaya koymak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Benzer dusuncelerle hareket ediyoruz, sizin de mesajinizda ortaya ciktigi gibi. May iciyle epey onde gorunuyor bana da ama ben bir websitesini goremedim, sadece facebook sayfasi var. Bu benim icin bir eksi. Ikincisi belgeler Guney tarafindan kendi web sitelerinde acikca ortaya konmus durumda, bu da arti. 01 belgesinin olmasi yine cok cok onemli bence. May nasil ve neden fazladan 1500 TL ister anlamiyorum, bana normal gelmiyor. Guney`in icini ben de cok keyifsiz buluyorum. O haliyle almak cok cezbetmiyor beni. Ama bir alternatif gelisiyor kafamda yavas yavas. Soyle ki, ic tasariminda yapmak isteyecegim degisikliklerle beraber, belki ici bos Midi almak planlarimin arasinda. Ama icini Ender beyle beraber baska malzemelerle, farkli sekilde dosetmeyi dusunuyorum. Bu plan en ideali gibi gorunuyor. Karavan icin (01 belgesi dahil) 14 bin TL gibi bir rakam cikar bu durumda cebimden ki bu harika bir fiyat bence. Sonra ic doseme icin harcayacagim para bence hicbir sekilde 10 bin TL`yi gecmez. Bu da guvenli, belgeli, hafif bir karavani, tam istedigim sekilde bile dosetsem yine muadillerinden daha hesapli hale geliyor demek. Benim planim bu yonde. <br />
Bu arada bir not, kesin konusmadi Ender bey ama ben Midi`nin bos agirligini sordugumda yaklasik 450 kg gibi bir rakam verdi. Bu da benim Midi bos alip, daha hafif ve kaliteli ve ayni zamanda benim isteklerime uygun malzemelerle dosetmem icin (kendisinin onayi dahilinde ve hatta onun montajiyla yapmayi planliyorum) bir baska kiymetli gerekce oluyor.<br />
<br />
Umarim yazdiklarim isinize yarar. Bu fikir alisverisini devam ettirmeyi isterim gonulden.<br />
<br />
Saygi ve selam ile.</div>