Benim Karavanım Sayfası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emmez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,326

emmez

artık bende gezen tilki olma yolundayım
Yer
ordu ünye
mrb.bu siteye üye olduğum günden beri benim karavanım sayfasını bulamıyorum.bazende aradıklarımı bulamadığımdan yanlış yerlere yazdığımdan editörden atılma uyarısıda aldım,bunu bilmedeğimden yaptığımın bilinmesini aradığım benim karavanım bölümünü bulamadığımdan kaynaklanmaktadır.benim karavanım bölümünü neden bulamıyorum.yeni üye olduğumdanmı yoksa benden kaynaklanan bir sorunmu bilgilendirirseniz sevinirim.saygılarımla

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım Sayfası

Sayın eksen sıralama şöyle
Genel sayfadan,
Karavan dünyası
Teknik konular
Mobil karavan yada Çekme karavan a girerseniz orada arkadaşların bölümlerini bulabilirsiniz.

Sayın eksen,
Öncelikle ''Benim karavanım'' isimli ayrı bir bölüm yok. ''Karavan Dünyası'' bölümünde ''Teknik Konular'', sonrasında ''Motokaravan'' bölümüne giriyor ve yeni konu başlatıyorsunuz. Konu başlığını da isteğe göre ''Benim Karavanım - emmez'' gibi düzenleyebilirsiniz. Konuyu yanlış bölümde açmış olsanız bile yerine taşırdım. Yazınızın ''Yanlış yere yazdığım için editörden atılma uyarısı aldım'' bölümünü anlayamadım? Yanlış yere yazmak forumdan atılma sebebi değil bildiğim kadarıyla. Bahsettiğiniz ''editör!'' kimdir açıklayabilir misiniz?

orsaalabanda' Alıntı:
Sayın eksen,
Öncelikle ''Benim karavanım'' isimli ayrı bir bölüm yok. ''Karavan Dünyası'' bölümünde ''Teknik Konular'', sonrasında ''Motokaravan'' bölümüne giriyor ve yeni konu başlatıyorsunuz.

Aslında, Off-Road bölümündeki, '' Garaj '' topiki gibi, biz de ayrı bir '' Kendi Karavanını Yapanlar ''
topiki açsak, biraz sadeleştirme yapmış olur ve kolay bulunmasını sağlayabiliriz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri