Tayfun ve Ergun ile uzun yillar oncesine dayananan dostlugumuzu soylemeden edemeyecegim. Vosvoslar bizi tanistirdi. Turkiye'nin neredeyse her kosesinde bir dostumuz vardir diyebilirim.
Hava sogutmali vosvoslarin gazla kullanilmasina karsi degilim. Hatta cok faydasini gordum. Hic zararina rastlamadim. Ama cok ugrastim. Kullanilabilir hale gelmesi icin bir hayli mesai harcadim. Ki bu 1600 ccler icin. 2000 ccler icin bir hayli zor diyorlar. İki karbiratorun senkronlarinin tutmasi gazla zormus. Bilemiyorum artik.
Merhaba Tayfun. vosvos ve busciliga devam. yanina bir de karavan ekledim ama o da vw. sadece biraz daha yeni. Eski buscilar yavas yavas karavanci olmaya basladi. Ahmo da buralarda karavan araniyor.
Hoş geldiniz Tayfun bey
Aslında bende yeniyim uzun yıllar kampçılık ve karavancılık yaptım daha sonra 15 yıl ara verdim tekrar bir karavan alarak eski yaşantıma dönüyorum resimleri çektikten sonra bende tanıtacağım. Burada olmaktanda çok memnunun harika insanların olduğuna inanıyorum.Herkese saygılar....
Tüm karavan dostlara selam yenı üye oldum bu sıteye klasık volkwagencıyım ama şu an klasık 76 bmw kullanıyorum .1974 1303 serısi ve 1968 t2 kasa vardı sattım şu an T3 volkswagen turbo veya düz dısel bakıyorum.mesleklerım arasında en başta fotoğraf gelmekte alternatıf tıp (İntergratif tıp) ıle şu an çalışmaktayım Keyıfli forumlar dılerım yolunu ve farınız açık olsun sağlıçakla kalın levent gürel
Tayfun Bey gezeneviniz gerçekten çok şık , şirin ve sağlıklı duruyor. Tam ben de bundan alsam mı acaba derken yakıtı gördüm. Yakıtına da bir çözüm bulabilseniz daha iyi olacak galiba.
Güzel günlerde kazasız belasız sağlıkla kullanmanızı dilerim.