Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunvw Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,840
Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

Tayfun bey hoşgeldiniz, Allah kazasız belasız bol geziler nasip etsin...

Etiketler

Hosgeldin Tayfun.
oyle hava sogutmali, LPG ve problem kelimelerinin ayni cumlede kullanma. Insel alinir sonra.

Tayfun ve Ergun ile uzun yillar oncesine dayananan dostlugumuzu soylemeden edemeyecegim. Vosvoslar bizi tanistirdi. Turkiye'nin neredeyse her kosesinde bir dostumuz vardir diyebilirim.
Hava sogutmali vosvoslarin gazla kullanilmasina karsi degilim. Hatta cok faydasini gordum. Hic zararina rastlamadim. Ama cok ugrastim. Kullanilabilir hale gelmesi icin bir hayli mesai harcadim. Ki bu 1600 ccler icin. 2000 ccler icin bir hayli zor diyorlar. İki karbiratorun senkronlarinin tutmasi gazla zormus. Bilemiyorum artik.

Tafyun Bey,
Hoş geldiniz. Bol geziler dilerim.

Merhaba Tayfun. vosvos ve busciliga devam. yanina bir de karavan ekledim ama o da vw. sadece biraz daha yeni. Eski buscilar yavas yavas karavanci olmaya basladi. Ahmo da buralarda karavan araniyor.

vayyy tayfun efe....hoşgeldin....
nazar değmesin..kendisi türkiye deki en orjinal ve iyi durumdaki westfalialardan birine sahiptir...ne mutlu ona...

Hoş geldiniz Tayfun bey
Aslında bende yeniyim uzun yıllar kampçılık ve karavancılık yaptım daha sonra 15 yıl ara verdim tekrar bir karavan alarak eski yaşantıma dönüyorum resimleri çektikten sonra bende tanıtacağım. Burada olmaktanda çok memnunun harika insanların olduğuna inanıyorum.Herkese saygılar....

Tüm karavan dostlara selam yenı üye oldum bu sıteye klasık volkwagencıyım ama şu an klasık 76 bmw kullanıyorum .1974 1303 serısi ve 1968 t2 kasa vardı sattım şu an T3 volkswagen turbo veya düz dısel bakıyorum.mesleklerım arasında en başta fotoğraf gelmekte alternatıf tıp (İntergratif tıp) ıle şu an çalışmaktayım Keyıfli forumlar dılerım yolunu ve farınız açık olsun sağlıçakla kalın levent gürel

levent vw.jpg

Tayfun Bey gezeneviniz gerçekten çok şık , şirin ve sağlıklı duruyor. Tam ben de bundan alsam mı acaba derken yakıtı gördüm. Yakıtına da bir çözüm bulabilseniz daha iyi olacak galiba.
Güzel günlerde kazasız belasız sağlıkla kullanmanızı dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR