Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,555
Nevzat bey hayırlısı olsun . İnşallah güzel gezi yazılarından mahrum bırakmazsınız.

Etiketler
5 Eylül 2015 den itibaren malesef elimizde olmayan nedenlerden ötürü aracımızdan ayrılmak zorunda kaldık.Bundan sonra karavan kiralayan bir firmaya hizmet edecek. Ayrılmak gerçekten çok zor oldu. Ne de olsa onunla bir çok güzel anılarımız olmuştu. Yeni sahibine hayırlı olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat bey tavanda ki panel size yetiyor mu? benim tavanda 300 wat panel var tüm tavanı kaplıyor. Hayırlı olsun bu arada ,

Nevzat bey tavanda ki panel size yetiyor mu? benim tavanda 300 wat panel var tüm tavanı kaplıyor. Hayırlı olsun bu arada ,

Teşekkür ederim. bendeki tek panel fevkalade yeterliydi.iç aydınlatma ve buzdolbı için hiç sıkıntı yaşamadım.sizin aracınızda hayırlı olsun detaylı resimleri var mı nereden görebilirim?

fotolar vardı silinmiş. yeni foto nasıl eklenir çözemedim.

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Açılır tavan çok yakışmış. Hazırmı, kendiniz mi yaptınız ?

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pop up tavani nerede yaptirdiniz ? Bende 4wd bestaya yaptirmak istiyorum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bir firma var acaip fiyatlar veriyor

Ortalama montaj dahil T5 ler için 5500-6000 euro . Ege Karavan Mehmet bey. Telefonu.
05365180370

Fiberden yapmaya çalışanlar var ama bu Öyle basit birşey değil. 4-5 kat malzeme var çok sağlam mekanizması falan ciddi birşey. Ben çok araştırdım .Orjinal malzeme ve Profesyonel işçilik olmadan girişilecek iş değil aracınızı mahvedersiniz aman diyeyim.
Bir örneyi daha var malum sitede satılık

Volkswagen Transporter 2.0 TDI Camlı Van Model 100.000 TL - 258852222

Son düzenleme:

Guzel hos da Antalyada 5 sene sonra buna illa su girer gunes eritir , bide ayakta durmak icin iyi kisin uyumak icin uygun degil gibi

Nevzat Bey yeni aracınız hayırlı olsun. Artık kaldığınız yerden gezilerinize devam edebilirsiniz Sigortada maşallah çok iyiymiş, ruhsatta aracınız ne olarak gözüküyor?

Nevzat Bey yeni aracınız hayırlı olsun. Artık kaldığınız yerden gezilerinize devam edebilirsiniz Sigortada maşallah çok iyiymiş, ruhsatta aracınız ne olarak gözüküyor?

Teşekkür ederim. Araç ruhsatta panelvan olarak görünüyor 4+ 1 . Önde tek koltuk arka 3 lü. Özel amaçlı motokaravan ruhsatlı araçlara uygulanan sigorta bedelleri malum o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum bu haliyle TUV den geçiyor zaten.