Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,793

Etiketler
kamp piri
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

İyi dilekler için Teşekkürler,

Uzunca bir süre düşündükten sonra benim için asıl seçeneklerin motorsikletle veya tabanwayla solo gezmek olduğunu anladım. Bu nedenle arabamı yeni akü aldıktan ve çalıştırdıktan sonra satışa çıkardım şehir içinde izban kullandığım için artık neredeyse hiç arabamı kullanamıyordum kapalı garajımda iki senedir araç yatıyordu. Hem böylelikle önemli bir masraf kaleminden de kurtulmuş olacağım yazın motorsikletimle yapacağım gezilerim için daha çok para biriktirebilirim böylece... Benim karavancılık hikayem de burada son buluyor zira bir kampa yerleşmeyi yıllık abone olmayı artık düşünmüyorum bunun yerine yazları motorsikletimle özgür gezeceğim öğretmenevlerinde pansiyon ve otellerde kalarak ilk başta bu yaz hemen bir karadeniz turu planım var inşallah allah sağlık verirse motorsikletimle solo karadeniz turu yapacağım. İşte benden haberler böyle arkadaşlar. Bu arada Karadeniz turu için biraz daha iyi bir motor alacağım aldığımda paylaşırım sizlerle de... Onca emeğe ve göz nuruna alın terime rağmen zaman içinde Çelebi'yi de elden çıkaracağım o da onu kullanıp bakabilecek birine gidecek en nihayetinde. Benim imkanlarım böyle gezmeye yetiyor dahası böylesinden keyif alıyorum ve böylesi daha ucuz ve kolay...

Karavan mı? Ehh belki emeklilikte ona da daha çok uzun bir sürem var...

Selamlar İzmir'den...

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de İzbanla okula gidip nihayetinde sıcacık küçük evime döndüm. Dışarda yağmur var. Bugün bütün gün yağdı aşağı yukarı. Evi barkı olmayanın Allah yardımcısı olsun.

Selamlar İzmir'den herkese....

Selamlar.

Sazlıca bizimde uğrak mekanımız.
Zira Serbest Dalış yapa bileceğimiz çok güzel ısısz Meralar ve İçerisindede bol balık var...
Bir dalış zamanı hafta sonu size bakacağım.
Saygılar....

Merhaba,

Sazlıca'ya konuşlanmaktan vazgeçtim. Bunun yerine arabayı ve karavanı satıp bunlardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum. Bundan böyle sadece motorumla solo gezeceğim. İlk hedefim de Karadeniz turu olacak. Daha sonraki yıllarda motorumla yurtdışına da çıkmayı düşünüyorum Motorumla solo gezerken nerede akşam orada sabah tarzını kullanıyorum gezilerimi önceden planlamıyorum Nerede kalacağım ne yiyeceğim gibi konular tamamen o anki karar ve karşılaşmalarla belli oluyor Benim de gezi tarzım böyle, böyle gezmeyi seviyorum...

Selamlar ve saygılar...

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de izbanla okuluma gidip geldim ve nihayet küçük şirin evimdeyim. Evimde dinlenirken belgesel kanallarını izlemeyi seviyorum sonra kendime yemek yapmayı seviyorum. Sebzeleri genelde manavımdan alıyorum. Normal bir hayatım var. Evden işe işten eve gibi artık kampa da gitmiyorum. Haftasonları da genelde evimde dinleniyorum bazen PS3 oynuyorum. Kitap e-gazete okuyorum işte böyle geçiyor zaman Bazen de motorumla çıkıp biraz geziyorum kış olmasına rağmen...

Selamlarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR