Benzin İstasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,133

mrstar

Kamp II
Yer
istanbul
Merhaba Gezenbilir,

07.02.2009 Ehliyetimin 15. yılı direksiyondaki yaklaşık 250 000 km
bu süre zarfında 1 kere yolda bırakan yakıta denk gelmiştim cumartesi günkü 2. oldu
söylüyorum çünkü sizlerinde hafta sonunuz zehir olmasın araçlarınız zarar görmesin randevularınız iptal olmasın...

Arkadaşlar ben hafta içi göztepe gebze arası yol yapıyorum opet taşıt tanıma sistemi kullanıyorum ve hafta içi hep aynı yerden benzin alıyorum 1 haftada 2 depoya yakın kullanıyorum ve bu hafta şile yolundan benzin alma hatası yaptım
Aynı hatayı sizlerde yapmayın diye bu konuyu açma gereği hissettim

Bahsi geçen istasyon Canpet akaryakıt istasyonu bu sene subat ayında firma sahipleri değişmiş eski sahipleri özsa petrol imiş internette araştırma yaptımda oradan biliyorum. bu yorumlarım canpet içindir özsa için değildir hatırlatırım
Canpete uğramadan önce çeyrek depo kadar benzinim vardı ama araçta taşıt tanıma olduğu için benzinin dibi gelmeden hep fullerim ve yine fulledim sayacı herzaman ki gibi yine sıfırladım şile yolunda topuklamak güzel oluyor ya 97 oktan aldım araç tiptronik tam keyfine varacağım sayaç 0.7 km gösteriyor araba teklemeye başladı hemen rotayı şileden göztepeye, göztepe otoya çevirdim 120 ile geldiğim ömerliden 20 ile döndüm sonuçta araç açıldı buji kablo pompa derken 1 bardak benzinde 5 mm su teknik müdür doğan bey dedi ki son benzin sulu daha doğrusu son suyu benzinli almışın
canpeti aradım; dedim benzininiz sulu çıktı araçta bir arıza yok benzin parası olan 100 tlyi yatır hesabıma konu kapansın ali bey tamam dedi verdim hesap numaramı 10 dk sonra aradı bizim depolar temiz gidin istediğiniz yere şikayet edin dedi ve kapadı telefonu; bende opet müşteri hizmetlerine şikayet ettim ama birşey çıkmaz bu güne suçlu bulunan istasyona rastlamadım ben .
sizlerin büyük çoğunluğu sıksık şille ömerli tarafına gidiyor dikkatli olun kendinizi enayi yerine koydurmayın ben sadece 1 depo benzin ve filtreyle kurtuldum fakat daha büyük arızalar sizlerin başına gelmesin
bu canpet (opet) omerli yol ayrımından 1-2 km sonra şile yolunda bilginize sunarım şikayetlerime cevap gelirse burada sizlerle paylaşırım
Burada yapmış olduğum suçlamalar ben ümit yıldız'ın şahsi fikirleridir gezenbiliri bağlamaz
saygılar ümit yıldız

Etiketler
Ynt: Benzin İstasyonları

Ümit Bey kesinlikle doğru bir davranış sergilediğiniz kanaatindeyim aynı derdi 2 yıl önce kayseri himmetdedede aldığım benzinle yaşamıştım benzin pompası bitik bir arabayla himmetdede çorum arasını arabada bir çocukla gecenin 11 inden sabahın 4 üne kadar yapmanın ne demek olduğunu bilirim umarım opet olayı inceler ve hak yerini bulur.

arkadaşlar lütfen benzin mazot ne alırsanız alın ama fişinizi alın sizi kurtaracak tek tanık o.bir kaç arkadaşımdan biliyorum aldıkları fiş sayesinde hiç problem yaşamadılar ana firma tarafından gereken tüm müdaheleler yapıldı

Evet arkadaşlar bugün ayın 10u oldu 10 dk önce opet kalite kontrol aracı geldi numuneyi aldı ve şunu belirteyim hala istasyondan numune alınmamış 4 gün oldu adam o depoya 3. tankeri boşaltmıştır haksız mıyım?
gelişmeleri bildireceğim
ümit

benim başıma benzin olayı tam 3 kere geldi birtanesinde uşak'a giderken yaklaşık 40 km kala benzin aldım 30 milyonluk yaklaşık 6 sene önce çıktım benzinciden 5 km gittim neredeyse hararet full dayandı ibre sona ve motor yandı akşam üstü arabam ozaman renault safran 2500 cc servis arıyorum hiçbir yerde yok zorbela bi yerde bulduk adamlar hayatında arabayı safranı daha görmemişler biz elliyemeyiz dediler renault yardım kütahyadan servis yolladı adamlar geldi kütahyaya çekildi araba söküldü maisle konuşuldu o güne kadar türkiyede 2 safrane motoru yapılmış onlarda 2000 cc miş ve parçaların gelmesi 1 aydan fazla sürer dediler fransadan sonuçta dağılmış motır bagaja dağınık halde kondu ve istanbula maise geldi ve yapımı tam 1.5 ay sürdü ben fiş almadığım için ıspat edemedim oradan yakıt aldığımı ozaman 3500 lira masraf etmiştim.
2. olay bir doblom vardı kuşadasında opetten mazot aldım ve mazat sahte çıktı ve araba moror yaktı fişim olduğu halde beni yaklaşık 15 gün sonra aradıkları için depodaki yakıtla benzincideki tutmadı ve acayip umursamaz haldeydiler ozamanda 9000 küsür masraf verdim izmirde fiat servisine
3.olay çok komiktir kartalkaya kayak tatili dönüşü gece 1 gibi yol üstünden bir benzinciden mazot aldım ozamanki arabam mercedes ml 320 cdı idi pompacı yanlışlıkla mazot yerine benzin koymuş arabayı çalıştırdım aman abi diye bir ses durdur arabayı dedi bu dizelmiydi ben benzin koydum dedi ben yıkıldım bir anda çünkü arabayı alalı daha 10 gün olmuştu ve daha 310 km deydi 2008 şubat ayıydı adamı öldürüyordum neredeyse derken biraz sakinleştim ve patronunu aradık adam gece yarısı çıktı geldi ateş bey servise götürün neyse hatamızı telafi edicez dedi ben şok ,adam aracınız burda dursun yarın gelirsiniz dedi ,bizi istanbula kendi aracı ile gönderdi sabahta tekrar aynı araç gelip bizi aldı araç izmitden istanbula çekicide geldi direk servise girdi durum anlatıldı ve adamın şoförü hala yanımda bekliyordu allahtan depo temizlenmesi ve enjektör temizliğiyle atlatıldı ama o bile citti bir maliyetti hemen ödemeyi yaptılar..

Aslında Ümit Bey'in başına gelen kötü olaydan konu açıldı ama Ateş bey daha kötüsünü yaşamış ben sabaha kadar benzin pompası kötü benzin nedeniyle göçmüş bir araba ile çoluk çocuk sabaha kadar salavat getirerek yola devam ettim. Anlaşılan azıcık daha deşilse çok canı yanan çıkacak. Lütfen kötü tecrübe yaşayanlar istasyon ismiyle belirterek yazarsa en azından bundan sonra gitmeyeceğimiz yeri biliriz.

bir arkadaşım şirketinin araçlarına opetten benzin alıyordu. normalden daha az yol katettiğini fark edince biraz araştırma yaptı ve akaryakıt şirketini değiştirdi... sebeb ise opet firmasının benzine karıştırdığı normalin dahada üstünde bir oranda metil alkoldü.. çok daha yanıcı, uçucu ve ucuz olan bu madde araç çalışmasında ve performasta bir etki göstermiyor ama menzil kısalıyor...

yalnız opet i yargılarkende Mehmetçik vakfının istanbulda 3 tane bulunan opet istasyonlarını muaf tutalım çünkü hakikaten böyle bir hizmet ve böyle bir kalite hakikaten hiç bir yerde yok.

Evet sevgili gezenbilir bugün ayın 16 sı komik gelişmeler olmaya devam ediyor
14 ü öğleden önce idi şile dedemanda geçen hafta yapamadığım tatilimi yapıyordum hanımla beraber
ve telefon çaldı opet 02164446738 arıyordu heyecanla açtım ve iyi günler .... falan filan canpetten alınan numuneler temiz ve berrak sorun olacak bişey yok sizden alınan numune berrak ve sulu dedi ve konuşma bitti
dedim eeee hanım efendi bittimi bu kadarmı bu araç otobil müşterisi ve 130 000 km de 5 yaşında opet ten başka benzin alınmamış bukadarmı söyleyeceğiniz dedim evet bey efendi dedi ve telefonu kapadım delirdim

bu sabah geldim opeti tekrar aradım gene baktılar dosyaya gene aynı cevap delirmiştim zaten ve dedim ki bu şirket koç grubundan arabalarını alır 8 tane fiat 2 tane ford senede yaklasık 50 000 km arac basına ve sirket olarak yaklasık 500 000 (yarım milyon)km opetle gidilen yol ve siz bana deponuza suyu kendiniz koydunuzmu diyorsunuz hanım efendi dedim ve insanlıktan çıkmadan sustum. bi saniye beyefendi dedi ve bir üst makama danışmak için bekletti ve tekrar dönüp sizi arayacaklar beyefendi dedi ve kapadı.
Peşinden servisi aradım servis müdürü kaya bey bana bırak ben hallederim dedi oda telefonu kapadı ve ondan da haber bekler durumdayım.
sonuç olarak opeti bırakmama 2 telefon kaldı
saygılar ümit

Olayın sonucunu merakla bekliyorum, zira ben de uzun süredir Opet kullanıyorum. neyseki hep aynı yerden alıyorum... ama bu da bir garanti değil.

şikayetvar.com a yazmadan önce opetin yazılı şikayet bölümüne de kısa bir özet geçme ihtiyacı hissettim, çünkü üst makamdan cevabın farklı geleceğin hiçi sanmıyorum:

7.3.2209 canpetten aracımın deposunu dolduruyorum 700metre sonra arac teklemeye baslıyor servise gidiyorum sulu benzin deniyor bulanık bir numune ve sisenin dibinde su herşey açık ve net
3-4 gün sonra numuneyi opet alıyor inceleme yapılıyor sonuç istasyon temiz araç numunesi berrak ve sulu ve opetin yapacak birşeyi yok kusura bakmayın

Benim şirketim de 10 arac var tamamı koç sirketinden (8 fiat 2 ford) aracların tamamı otobil cihazlı biz koç sempatizanıyız bunu bize yapamazsınız...
--kusura bakmayın beyefendi prosedür bu elimizden birşey gelmiyor
öylemi betül hanım benim elimden öncelikle 10 tane aracın otobilini söktürmek sonra araçların yetkili servislere gitmesini durdurmak ve ardından bu araçları satıp baska markalara geçmek geliyor benim kadar sadık bir müşteriyi 100 + 79 lik bir fatura için harcamak kolay mı ?
---eee ümit bey bu durum bir üst makama iletildi size dönülecek
peki betül hanım sizde sorunu çözemediniz tıpkı diger 5 arkadaş gibi teşekkürler

vs.. vs..

evet sevgili opet, lider kalabilien sevgili opet yaşadıklarımız ve sizlerle geçen dialog özet olarak böyle
şimdi bir üst makamdan cevap bekliyorum ve bu mesajıda yazma gereği hissettim çünkü 444 lü numarada sadece otomatik mesaj var:
Değerli müşterimiz yakıt numuneleri temiz siz yalancısınız?!....

evet emailime gelen otomatik cevap aşağıdaki gibi aynen iletiyorum bakalım sonu nereye varacak
Sayin Umit Yildiz,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin çok tesekkur ederiz.

Sikayetiniz ilgili birimlere yonlendirilmistir ve tarafiniza en kisa surede bilgi aktarimi saglaniyor olunacaktir.

Daha detayli bilgi icin 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.

Musteri Hizmetleri

444 6738

--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Tarih: 16 Mart 2009 Pazartesi 13:02
Kime: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Konu: MÜSTERI ILISKILERI FORMU - ümit yildiz

Müsteri Duyarliligi Öneri Sikayet ve Degerlendirme Formu

Opet Müsteri Kart No
Ad ümit
Soyad yildiz
E-mail umityildiz20@hotmail.com
Adres kimyacilar osb c 53 tuzla istanbul
Telefon 02165932222
Cep Telefonu 05324118043
Fax 02165932288
Istasyon Adi canpet
Öneri / Sikayet / Degerlendirme Tipi Ürün
Konu Basligi opetin vurdumduymazligi
Açiklama 7.3.2209 canpetten aracimin deposunu dolduruyorum 700metre sonra arac teklemeye basliyor servise gidiyorum sulu benzin deniyor bulanik bir numune ve sisenin dibinde su hersey açik ve net 3-4 gün sonra numuneyi opet aliyor inceleme yapiliyor sonuç istasyon temiz araç numunesi berrak ve sulu ve opetin yapacak birseyi yok kusura bakmayin Benim sirketim de 10 arac var tamami koç sirketinden (8 fiat 2 ford) araclarin tamami otobil cihazli biz koç sempatizaniyiz bunu bize yapamazsiniz... --kusura bakmayin beyefendi prosedür bu elimizden birsey gelmiyor öylemi betül hanim benim elimden öncelikle 10 tane aracin otobilini söktürmek sonra araçlarin yetkili servislere gitmesini durdurmak ve ardindan bu araçlari satip baska markalara geçmek geliyor benim kadar sadik bir müsteriyi 100 + 79 lik bir fatura için harcamak kolay mi ? ---eee ümit bey bu durum bir üst makama iletildi size dönülecek peki betül hanim sizde sorunu çözemediniz tipki diger 5 arkadas gibi tesekkürler vs.. vs.. evet sevgili opet, lider kalabilien sevgili opet yasadiklarimiz ve sizlerle geçen dialog özet olarak böyle simdi bir üst makamdan cevap bekliyorum ve bu mesajida yazma geregi hissettim çünkü 444 lü numarada sadece otomatik mesaj var: Degerli müsterimiz yakit numuneleri temiz siz yalancisiniz bu sikayeti sisteminizde 05324118043 telefon numarasiyla bulabilirsiniz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR