Benzin İstasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,239

Etiketler

Ynt: Benzin İstasyonları

Geçmiş olsun ve tebrikler ...

Hocam istasyonlara resmini falan asmasınlar , gelirse benzin değil su bile satmayın diye ;D işin şakası tabi ..

Konuyu yenıden hortlatayım bastan sona kadar okudum opet olayını fırma adına uzuldum... 2 sene benzınlı arac kullandım opetın ılk full force cıkardıgı donemlerde benzınımı hep opetten aldım o donemde 1 depoda daha uzun yol yaptırıyordu daha sonra lpg lı arac kullandım yıne opetten lpg aldım ne zamankı sıfır dızel kango aldım bayınınde tavsıyesı uzerıne sadece total ve euro dızel almaya basladım ve 20 bın km oldu fıslerı hala duruyor aldıgım mazotların GELELIM BAYININ BENI KIZDIRDIGI NOKTAYA gecen gun sabah 6 da bayıye gırdım kımsecıkler yok bekcı geldı pompacının sabah 8 de ıse basladıgını gece yakıt vermedıklerını soyledı sastım kaldım dusunun arabayı sıfır alıyorsunuz takıntılı olarak sadece aynı yerden yakıt alıyorsunuz ve 2 saat pompacıyı beklıyeceksınız baska bı total bayısıne gectım ordada euro dızel yok musterı hızmetlerıne sıkayette bulundum tel numaramı verdım 3 hafta oldu donen olmadı... olacagınıda sanmıyorum ama hala aynı bayıden alıyorum baska alternatıfım yok......

bıdaha aradım sımdı musterı hızmetlerını sabah 9 ıle aksam 18 arası calısyormus musterı hızmetlerı pompacının calısma saatlerıde normal gedı sımdı bana shell den mı alsam ne yapsam.....

XVET' Alıntı:
Konuyu yenıden hortlatayım bastan sona kadar okudum opet olayını fırma adına uzuldum... 2 sene benzınlı arac kullandım opetın ılk full force cıkardıgı donemlerde benzınımı hep opetten aldım o donemde 1 depoda daha uzun yol yaptırıyordu daha sonra lpg lı arac kullandım yıne opetten lpg aldım ne zamankı sıfır dızel kango aldım bayınınde tavsıyesı uzerıne sadece total ve euro dızel almaya basladım ve 20 bın km oldu fıslerı hala duruyor aldıgım mazotların GELELIM BAYININ BENI KIZDIRDIGI NOKTAYA gecen gun sabah 6 da bayıye gırdım kımsecıkler yok bekcı geldı pompacının sabah 8 de ıse basladıgını gece yakıt vermedıklerını soyledı sastım kaldım dusunun arabayı sıfır alıyorsunuz takıntılı olarak sadece aynı yerden yakıt alıyorsunuz ve 2 saat pompacıyı beklıyeceksınız baska bı total bayısıne gectım ordada euro dızel yok musterı hızmetlerıne sıkayette bulundum tel numaramı verdım 3 hafta oldu donen olmadı... olacagınıda sanmıyorum ama hala aynı bayıden alıyorum baska alternatıfım yok......

Bu durumda açıkçası yapabileceğiniz bir şey yok. Bir akaryakıt istasyonunun 24 saat çalışıp çalışmaması tamamen sahibine kalmış bir şey. Eğer 24 saat açık olduğuna dair bir reklam vs. varsa o zaman iş değişir, ama bunun dışında yapılabilecek bir şey yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri