Benzin İstasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,148
Ynt: Benzin İstasyonları

Bugün İlhan Ergenç kocaeli saha müdürünü aradım buyrun ümit bey diye açtı telefonu hoşuma gitti doğrusu, hayırdır ilhan bey telefonumu kayıt mı ettiniz dedim evet dedi dosya kapanana kadar kayıtlı tutarım dedi (güzel birşey müşteri adına)
Konuya girdim sigortacılarının telefonunu beklediğimi söyledim arayan olmadı zaman aşımı olmasın diye aradığımı belirttim konuyla ilgileneceğini söyledi rakamları sordu telefonu kapadık...
Beklemeye devam
Saygılar ümit

Etiketler

NoRiskNoFun' Alıntı:
Burda konu şudur; son müşteri bayii, dağıtıcı firma filan bilmez, Opetten benzin aldım sulu çıktı der. Opet büyüklüğünde ve kurumsallık iddiasında bir şirketin, ismini bu şekilde zedeletmemek için elinden geleni yapması beklenir ancak bu durumda onu da pek görmüyoruz. Gerçekten müşteri memnuniyeti düşünülse, daha hızlı aksiyon alınırdı, bayiinin yanında taraf olmak yerine müşterinin yanında taraf olunurdu (zira maliyeti çok daha az), numunedeki benzin bizim ama su bizim değil şeklinde, müşterinin "yani ben mi kattım benzine suyu bana yalancı mı diyorsunuz??" demesine yol açacak talihsiz açıklamalar yapılmazdı vs.

mrstar'ın haklı davasını destekliyorum. Tüm OPET bayiilerini karalamak gibi bir düşünce asla sözkonusu değildir ama OPET genel olarak bayiilerinden sorumludur, onlar başka şirket ben başka şirketim diyemez, isminin geçtiği her yerde müşteri memnuniyetini sağlama mecburiyeti var, değilse müşteri kaçar, neticede OPET tekel değil memlekette.. Aslında dürüst düzgün çalışan bayiilerin bu duruma daha da fazla tepki vermesi gerekiyor, onlar OPET'e demeli ki, "dandik bayiilere doğru dürüst yaptırım uygulamadığın için arada biz de karalanıyoruz, müşteri kaçıyor.."

Haklısınız... Sonuçta arkada duran yakıt firmasının adına güvenerek o istasyona gidiyoruz...

evet beklemeye devam, saha müdürü ilhan bey tamam ilgileniyorum hemen dedi gidiş o gidiş.
benden onlara yarına kadar süre, yarın bu sefer istasyonu yani ali beyi ararım (ikidebir ilhan beyi aramak olmaz)

Ve bu iş
perşembeye kadar çözülür,
olmadı cumaya kalır
Cumada çözülmezse pazartesi garanti biter bu iş.
Artık dahada uzayacağını sanmam bu konuda cok
hassasum :D

Yazılanları baştan sona okudum . Koç gurbuna olan soğukluğum birkat daha arttı .... Kendi adıma konuşayım Opetten yakıt alırken iki kere düşünücem artık . Düşünün ki bu durumda olan arkadaşta taşıt tanıma sistemi var ve şirketten yıllardır dünya kadar yakıt alan insanlar . Buna rağmen vurdumduymazlığa ve Koca OPET in 100 lira için yaptığına bakın . Birde düşünün şahsi kullanıcı olarak bir depo yakıt aldığınız ve 3-4 binlira masraf çıktığını .... Ayıptır yav Ben o istasyonun müdürü yada sahibi olsam utanırım yav yüzüm kızarır 100 lira için muhabbete girmeye ...

bu arada hocam bu durum bir taktik olmasın ? Acaba şikayet için belli zaman aşımı sürelerini doldrmaya çalışıyor olabilirler mi? Ben hukuçu değilim ama Hukuçu arkadaşlara danışmak lazım sanırım ... Çok mu paranoyağım acaba ::smiley:

ssbman' Alıntı:
bu arada hocam bu durum bir taktik olmasın ? Acaba şikayet için belli zaman aşımı sürelerini doldrmaya çalışıyor olabilirler mi? Ben hukuçu değilim ama Hukuçu arkadaşlara danışmak lazım sanırım ... Çok mu paranoyağım acaba ::smiley:
sanmam ilhan beyden ümitliyim yarın arayacağım demiştim ya bugün gene birkaç milyarlık (birkaç binlik) fatura geldi dayanamadım aradım (ilhan beyi) benim telefonumdan sonra hemen istasyonu aramış ancak bana dönmemiş bu gün tekrar o istasyonu arayıp en kısa sürede çözeceğini söyledi ve özür dileyip kapattı telefonu...

Bu arada genede olumlu bir gelişme olmaz ise ilhan beye bu konunun linkini atacağım belki biraz hızlandırmaya yardımcı olur ...

1000 i aşkın tıklama olmuş az değil
Teşekkürler gezenbilir

Ne biliyim hocam 100 lira için bukadar uğraştıran bir firma sözkonusu olunca insanın aklına bintürlü şey geliyor .

Umarım olumlu ve hızlıca sonuçlanır . Azminiden dolayı da kutlarım .

Saygılarımla ...
Barış

az evel bir müşterimi yoladım mersedesine mazot yerine benzin doldurmuşlar adamcaz hafta sonu perişan olmuş sanırım pompacı önce benzini bastı araca nasıl olduysa depo kapaklarında mersedeslerin dizel imaresi var her halde onu görüncede üstüne mazot cekti arac pompadan ayrıldıktan sonra tabiki filitre ve borulardaki normal mazotu yakıp benzinle karışık mazotu cekince aptallaşmaya başlamış sistemi temizledik filitreleri falan arac düzeldi adamcaz gitsem hakkımı arasam dedi bende bu konuyu gösterdim bak bu arkadaş arıyor oda 100 tl lik yakıt almış bunlar gelmiş başına adamın gözü korktu ve alahından bulsunlar dedi ve gitti

mrstar' Alıntı:
Bu arada genede olumlu bir gelişme olmaz ise ilhan beye bu konunun linkini atacağım belki biraz hızlandırmaya yardımcı olur ...

Ümit Bey verin linkini okusun, haberdar olsun tabi. Bence beklemeyin.

Hocam nedir durum acaba son mesajdan bu yana 5 gün olmuş ...

Çözülmüştür umarım ...

yok bir hareket pazartesi tekrar ilhan beyi arayacagım ve ona olan inancımın yok olduğunu söyleyip bu konunun linkini vereceğim
1500 tıklama kesin bir hareket getirir

İlhan Bey,

Aşağıda verdiğim linklerde sulu benzin olayını paylaştığım ve yaklaşık 1500 tıklama olmuş forum sayfasını görmektesiniz..

Bu sayfalarda göreceğiniz üzere şahsınıza yönelik suçlama bulunmamaktadır aksine opet adına müşteriyi kaybetmemek için elinden gelen herşeyi yapan yönetici pozisyonunuz tarafımdan korunmaktadır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26282.0

Ancak bütün çabalarınıza rağmen hala bir hareket olmayışı ümidimi kaybetmeme neden olmuştur ve birçok kişi haklı çıkmak üzeredir (Sen kim Opetten para Almak kim, otobil faturalarınızı geciktirmeden ödeyin de faiz işletmesinler ... vs).

Sonuçta bu ne bir tehdit e maili ne de sitem emaili... bu sadece yanlız olmadığımın bir göstergesi..

İyi çalışmalar

Saygılarımla

Ümit YILDIZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri