<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 195053" data-quote="tomas1984.cat@gmail." data-source="post: 1577146"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1577146"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1577146">tomas1984.cat@gmail.' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar Aynı sorun bende de var, Orjınal yada iş gorecek havalı pistonu hiçbir yerde bulamıyorum. sız bulabıldınız mı acaba?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba, açıkçası çok uzun zamandır beklemedeyim henüz çözemedim. <br />
<br />
Sırayla anlatayım; piyasada bu pistonların muadilini bulamadım, sanırım yok, varsa da ben bulamadım.<br />
<br />
Berhiminin iletişim e-postasına mail attım ve yaklaşık 20 gün sonra dönüş yapıldı. TR distribütörü Fermil Mobil ile görüşün demişler.<br />
<br />
Fermile mail attım ama cevap gelmedi. Bu arada önceden Termosa'ya da yazmıştım sadece onlardan dönüş geldi ve stoklarda olmadığını, gelirse bilgi vereceklerini söylediler. Fakat uzun zamandır ondan da dönüş alamadım. <br />
<br />
İş-güç hayat gailesi derken işin peşine düşecek zaman da bulamadım. Kısaca süreç bu şekilde ilerledi.</div>