cansel Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 1 26 Mar 2010 #17 Ynt: Beşikdüzü bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için
Ynt: Beşikdüzü bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için
yucesan YOLLARIN TENGRİLERİ Mesajlar 266 Tepkime Puanı 0 Yer Beşikdüzü -TRABZON Web www.gezenbilir.com 26 Mar 2010 #18 Ynt: Beşikdüzü cansel' Alıntı: bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için Genişletmek için tıkla ... Merhaba ,Aramıza hosgeldin fotoğraflarını ve guzel yorumlarını bekliyoruz . Bu arada güzel şalpazarı ilcemize ait tanıtıcı ve güzel fotograflarınıda görmek isteriz ..
Ynt: Beşikdüzü cansel' Alıntı: bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için Genişletmek için tıkla ... Merhaba ,Aramıza hosgeldin fotoğraflarını ve guzel yorumlarını bekliyoruz . Bu arada güzel şalpazarı ilcemize ait tanıtıcı ve güzel fotograflarınıda görmek isteriz ..
kotu_adam benim karıncam da bu Mesajlar 157 Tepkime Puanı 0 Yer Trabzon 27 Mar 2010 #19 Ynt: Beşikdüzü cansel' Alıntı: bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin. 2 hafta önce sinice'deydim. Bu da sinice. Çok güzel bir yer. Gerçe neresi çirkin canım memleketimin
Ynt: Beşikdüzü cansel' Alıntı: bende şalpazarındanım.. 30 nisanda orada olacağım inş. dönüşte bende bir fotoğraf paylaşırım artık yazın şenlikleriyle ve yemek kültürüyle mükemmel bir yer... sayfaya bakmaya doyamadım.. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin. 2 hafta önce sinice'deydim. Bu da sinice. Çok güzel bir yer. Gerçe neresi çirkin canım memleketimin
T tam3r Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 12 Şub 2011 #21 Ynt: Beşikdüzü uzun süredir gitmediğim memleketim
A ADEMÜÇÜNCÜ Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 3 Mar 2011 #22 Ynt: Beşikdüzü hemşerilerime selamlar, fotoğraflar çok güzel. Vakfıkebir ile Beşikdüzü arası iki adım, sahil yolu ile bu mesafe çok kısaldı, sahili çok güzel yerler.
Ynt: Beşikdüzü hemşerilerime selamlar, fotoğraflar çok güzel. Vakfıkebir ile Beşikdüzü arası iki adım, sahil yolu ile bu mesafe çok kısaldı, sahili çok güzel yerler.
emrah artarslan Jeep Willys 1946 Mesajlar 453 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 3 Mar 2011 #23 Ynt: Beşikdüzü ey gidi memleketim bu manzaraya da yaz için güzel bir off road şart
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 3 Mar 2011 #24 Ynt: Beşikdüzü Beşikdüzü güzeldir güzel,hele Beşikdüzü'lü ler onlar birbaşka güzel.Gerçi benım yurdumda kötü insan zaten yok.
Ynt: Beşikdüzü Beşikdüzü güzeldir güzel,hele Beşikdüzü'lü ler onlar birbaşka güzel.Gerçi benım yurdumda kötü insan zaten yok.