Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,506
Ynt: Best FM'de Cem Arslan'a Konuk Oluyoruz...

ben de seni mangala götüreyim o zaman erdem... Ama Sedat' ın da gelmesi kaydı ile... İnek çevirecem de :smiley:

Etiketler

Valla Erdem Abi bu Kadar Teklifin Döneceğini Bilseydim Valla Ben Kaydeder Üstüne Mix Yapardım Yauu . Valla Bir Aylık Yemeği Beleşe Getirdin :D:D:D:D:D

corehunn' Alıntı:
ben de seni mangala götüreyim o zaman erdem... Ama Sedat' ın da gelmesi kaydı ile... İnek çevirecem de :smiley:
:D :D :D
erthem' Alıntı:
Valla Erdem Abi bu Kadar Teklifin Döneceğini Bilseydim Valla Ben Kaydeder Üstüne Mix Yapardım Yauu . Valla Bir Aylık Yemeği Beleşe Getirdin :D:D:D:D:D
Nazar etme nolur çalış seninde olur ;D ;D

Tebrikler arkadaşlar...Duyuruyu geç gördüm ama Erdem hocam sayesinde dinleme fırsatım oldu...Teşekkürler Erdem hocam...

Ben de dinledim :smiley: Transporter sağolsun :smiley: teşekkür ederim... Çok güzel bir sohbet olmuş...

Bu sabah gene Best FM'in konuğu idik.
Ben , Koza , Mustafa , Mert ve Sedat sevgili Cem Arslan'ın '' Gazoz Ağacı '' programında canlı yayına çıktık.
Gezenbilirden ve yarın yapılacak Cumhuriyet Bayramı kortejimizden bahsettik.Çok güzel bir söyleşi oldu.
Buradan aynız zamanda üyemiz olan Cem Arslan ile Best FM Genel Müdürü Heytem Dağıstanlı'ya kucak dolusu teşekkürler.

Canlı yayın anısı

1452133.jpg

Best FM'in muhteşem Boğaz ve Marmara denizi panoramalı çatısında Heytem ile birlikte

1452145.jpg

Abi ne güzel ya istanbul da olmanın bütün avantajlarını yaşıyorsunuz. Cem Arslan bey i biz ancak internetten dinleyebiliyoruz. Buralarda Tokat'ta yayın bile yok. Ancak Gaziantep e gittiğimde arabanın frekansını ayarlayıp başka kanal dinlemiyorum. Nefis bir insan kendisi buradan da selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum kendisine. Bu arada amcamın oğluna çok benziyor, eğer kardeşlerse akrabayız diyeceğim. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR