Bestop Tente Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,153

Etiketler

Ynt: Bestop Tente Arıyorum

Taroto Tarkan' a selamımı söyleyin. Birde dükkanın önüne geldiğinizde şöyle bir dışarıdan dükkanın üzerindeki devasa resme bakın. İşte benim kırmızı jeep'in resmi orada. ;D ;) Eh artık tTarkan hikayesini anlatır size, nede olsa o yaptı. ;D

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ergin abi merhaba;çok teşekkürler bizim kızı tekrar aramıza alacaz sanırım ama sizden bir şey rica edebilir miyim sizin ölçülerinizle benim aracın ölçülerini kıyaslamamız gerekiyor.Dediğiniz gibi bazı ölçülerde sıkıntı çıkabilir ayrıca benim hiç kullanmadığımı saç kapılarım var.Üstüne bir hardtop kalıbı bulabilirsem hardtop da döktürebilirim.Antalya da sizinle görüşmemiz mmkün olur mu
bende herkesin bayramını kutlarım,
murat bey heralde tenteden vazgeçtiniz bana geri dönmediniz..

ben tente ıstıyorum yunus bey 91 wrangler ım ıcın fıkır ve fıyat verebılırmısınız tesekurler.

wranglercem' Alıntı:
ben tente ıstıyorum yunus bey 91 wrangler ım ıcın fıkır ve fıyat verebılırmısınız tesekurler.

cem bey 91uygun tente suan elimde mevcut degil ozel siparisle getirebilirim,45gun icinde elinizde olur bestop markadir fiyati 1400$,daha fazla bilgi alamk icin 212 250 33 77 nolu telden ulasabilrisniz

Merhaba Arkadaşlar;
ben 45 yıllık oto döşemecisiyim. cj5'lerin tentesini benden çok vakit istediler.Mesleğim bu işin özü olduğundan ve çok talep aldığımdan ayrıca İstanbul'da bu işi yapan olmadığından ve yapanların düzgün yapamadığından ötürü bestop tentenin birebir orijinalini imal ettim. ilgilenen arkadaşlara telefon numaralarımı ve adresimi verebilirim..
saygılar...

husseyinuc' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
ben 45 yıllık oto döşemecisiyim. cj5'lerin tentesini benden çok vakit istediler.Mesleğim bu işin özü olduğundan ve çok talep aldığımdan ayrıca İstanbul'da bu işi yapan olmadığından ve yapanların düzgün yapamadığından ötürü bestop tentenin birebir orijinalini imal ettim. ilgilenen arkadaşlara telefon numaralarımı ve adresimi verebilirim..
saygılar...

Örnek resim ve fiyat verebilirmisiniz?

örnek resimleri 2 gün içerisinde yükleyeceğim..
1300 tl cj5 tentenin fiyatıdır. eğer araçta demir yok ve demir ilave edilecekse fiyat değişmektedir..

tentenini fiyatı 1300 tl dir. demirin fiyatı ise 400 tl dir. yapım işi 5 günde biter ve teslim edilir.
sadece tente istenirse 2 günde teslim edilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR