Beter Böcek CJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,714

yuysal

Zirve
Sonunda Faruk kardeşimle birlikte beter böcek projemize start verdik :D Aracı dün aldık ve hemen kaporta işlerine başladık.Full standart 1975 model cj5 ;) Hedefimiz 1-1.5 ay içerisinde kendisini pistlere çıkarmak. ;D

İlk fotolarını gönderiyorum.Kusura bakmayın görüntü kalitesi pek iyi değil.Cep telefonuyla çektim ama daha iyi fotoları kademe kademe yolluyacam Şu anda ismi gibi çok beter bir durumda. :D :D

Resim22.jpg

Resim26.jpg

Resim28.jpg

Resim24.jpg

Resim25.jpg

Allah sonumuzu hayır ede :D :D

Etiketler
Ynt: Beter böcek

Hoşgeldin Beter Böcek ! Başına gelecekleri bir bilseeen.. ;D

Tekrar Hayırlı olsun!

Ynt: Beter böcek

Jeepcj7' Alıntı:
Hoşgeldin Beter Böcek ! Başına gelecekleri bir bilseeen.. ;D

Muhahahaahaa :D :D Valla bi bilse başına gelecekleri hiç elimize düşmek istemezdi.Ama en azından şerefiyle yok olup gidecek.Yata yata çürüyüp yok olacağına.Doğanın zor şartlarında savaşarak mücadele ederek yok olmak daha iyi olur.Dimi ama ;D ;D ;D

Ynt: Beter Böcek CJ

N olursa olsun onu yok edemiceksin Yuksel ( Faruk demiyorum bak onun uçurumdan paraşutle atlama projesini duymuştum ;D)

;D

Size hayırlı olsun diyorum ama aynı zamanda kıskandım da tabii ;)
Bende cj5 istiyorum ama dicimondan da ayrılmak istemiyorum.
-dönem dönem kullanıp sonra birbaşkasıyla değiştirme fırsatı olsa keşke- Tüm arazi araçlarını kullanmak istiyorum :D
Allah benim de sonumu hayır ede diyorum ;D

Valla Faruk,takla atmadan gidersem gözlerim açok gider diyor.En sonundada arabaya iki tane fırlatma koltuğu koyalım,sırtımızada geçirelim paraşütleri,bir uçurumun kenarına gidp atlayalım aşağı,açalım paraşütleri seyredelim nasıl düşüyor diye söylüyor. :D :D
Kaportacıyada söyledim zaten bu arabada sana çooook ekmek var .15 günde bir gelir sana diye.

hayırlı olsunnn, roolcage li 5 nokta kemer ve yarıs koltuklu bı cj ıle gazlamak :D

Hadi acele edin de Gezenbilir tarihine yazın bunu ;D :D

yuysal' Alıntı:
Valla Faruk,takla atmadan gidersem gözlerim açok gider diyor.En sonundada arabaya iki tane fırlatma koltuğu koyalım,sırtımızada geçirelim paraşütleri,bir uçurumun kenarına gidp atlayalım aşağı,açalım paraşütleri seyredelim nasıl düşüyor diye söylüyor. :D :D

KML' Alıntı:
hayırlı olsunnn, roolcage li 5 nokta kemer ve yarıs koltuklu bı cj ıle gazlamak :D

Sağol Kamil aynen dediğin gibi yarışlara girebilecek düzeyde bir araç haline getiricez bakalım.

Böylece Yüksel dostumunda biranlık ivmelemesi ile başlamış olduk..İnşallah canà zarar gelmeden belasız kazalı günlerimiz olucak..Kimbilir belkide siz değerli aile fertlerimiz olarak manevi anlamda desteklerinizi bizden esirgemezseniz GEZENBİLİR adına yarışlarada katılarak sitemizin adını dahada ön planlara çıkarma fırsatımızda olabilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR