BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 804
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,041
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Bülent bey merhaba..
Nikon d5100 ü bilirsiniz..Hele ki önünede Tamron 18-200 gezide,sokakta iyi gider.Burada sanırım sadece lens 2.eli 400 tl.dir.Makina ise spotta 1500 tldir.Garantili dükkanda ise set haliyle 2500-3000 arasıdır. Kızım bu fotografı çekerken zaten tartıştık..çok ucuzmuş alalım diye de konuştuk.2 Makinamız olunca o an düşünmedik..Keşke alsaydım..Slovenyada idi bu reklam..Euro kullanıyorlar zaten.

Etiketler

Nevzat bey merhaba,
Keşke sizin gezinizle ilgili güzergahları ve tarihleri bilebilseydik bu güzel rastlantıyı gerçege dönüştürüdük.
Mustafa-Ebru yetim çiftinin programını incelemiştik gezi boyunca hiç çakışmadıgı için imkanı yoktu biraraya gelmemizin.Sizin programınızı konuştugumuzda ise spontone olacagını kesin yer-tarih durumu olmayacagından yola çıkarak..şansımız hiç yoktu.Saglık olsun..Gönüller bir nasıl olsa..

Hocam hız göstergesi üzerindeki o işaret aracın yerden en yüksek 3.00 metre yüksekligini işaret ediyor.Göz önünde olması her ibrelere bakmada hatırlanması açısından konulmuş..Bence çok faydalı..Tabii aracımız 1994-95 model olmasa da 2012 model olsaydı..o gösterge kesin digital ve uyarı sistemli olurdu.. ;D ;D ;D ;D Her şeyin manueli daha iyidir degil mi.

Gezimiz bitti...Gezi sonlarında hep çalışma hayatından kalma bir alışkanlıgımı devam ettirecegim.

1-Gezinin analizi-YORUMU

2-Gerek gezi boyunca gerek sonradan unuttugumuz fotolardan seçmece fotoları koyacagım gezimiz tam sonlansın diye..

Bugün-yarın fotolardan seçmeler yükleyecegim..Yorum sonra..

...Levent hocamın eksik gördügü-istegi olan Vendik fotolarından bir demetle başlayacagım..

Teşekkür ederim İsmail bey,

1016 benim gibi Venedik'i görmeyenlerin hayalindeki portre adeta,selamlar.

İsmail Bey Merhaba,

Geziniz, aktarımınız ve paylaştığınız fotoğraflar insanda farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Bir taraftan gitmiş kadar oluyoruz; ancak diğer yandan fotoğrafta gördüklerimizi ve ötesini bizzat görme arzusunu artırıyor.. Süper bir iş çıkartmışsınız. hem gezerek hem de objektifinizle; olağanüstü fotoğraflar.. keşke herkes sizin gibi gittiği yerleri görüntüleyip paylaşsa.. nice gezilere ve paylaşımlara.. çok teşekkürler.. esen kalın..

Mahmut Ünver

İsmail bey size,eşinize ve kızınıza veeee beyaz martıya cok cok teşekkürler yine resim caldım toplam 8 oldu haberiniz olsun nerde diye aramayın tekrar teşekkürler saygılarımızla sağlıcaklı kalın.... Tunay & Tugay

Mahmut bey merhaba,

Geziler geride hoş bir anı olarak kalırken..bu anı "GEZENBİLİR" formatına uygun paylaşabiliyorsak ne mutlu bizlere..
Teşekkür ediyoruz..Başka gezilerde buluşmak üzere..ve sizlerin gezilerinde bulışmak üzere...hoşçakalın..

Tuna&Tugay çiftini eger bu güzellikleri bir ucundan da yansıtabilmişsek ne mutlu bize..

Bizler teşekkür ediyoruz..
Hoşçakalın..

Aslında İnsanlık olarak yaşadığımız Dünya'nın değerini bilebilsek,
Kardeşçe,savaşmadan,kirletmeden,küçük çıkarlarımız için hırpalamadan vs vs...
Ütopya ama keşke gerçek olabilse de Dünya'nın intikam almasına gerek kalmasa...

Olmayacagını..olamayacagını bilsem dahi..keşke..keşke..diyorum...Ne güzel olurdu...