Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,590

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
17 Ekimde Beypazarına fotoğraf ve kültür gezisi düzenlemeyi düşünüyorum.

Buluşma Saati ve Yeri:

sabah saat 08:00
carrefour yanı.

Hareket Saati :08:15

bu gezi için otobüs tutulacaktır ve yol masrafı paylaşılacak. ortalama gidiş geliş 10 Tl.

sabah 09:30 civarı Beypazarına varış ve Cırcırlar konağında Kahvaltı.
Kahvaltı ücret: 10TL.

saat 10:30-11:00 de kahvaltı bitimi inözü vadisinde küçük bir yürüyüş ile fotoğraf çekimi.(istenirse beypazarı soda fabrikasını ziyaret)
saat 12:00-13:30 arası beypazarı müzesi gezisi
saat: 13:30 - 15:00 çarşı ve gümüşçülerin gezilmesi için serbest zaman.
(bu iki durum müzenin öğle arası drumuna göre yer değiştirebilir.)

saat:15:00-17:00 arası beypazarı evleri ve sokakları ve hıdırlık tepesinden beypazarı görünümlü fotograf çekimi

isteğe göre akşam yemeği için cırcırların konağında yer ayırtılabilir.

akşam yemeği ücreti 20tl.

not : Bu geziye ayarlanabilir olma durumuna göre gümüş yapım atelyelerini ziyaret eklenebilir.

Etiketler
Ynt: Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010)

listeye başlıyorum.

1) çiğdem avcı
2) bektaş türegün +1
3) bayram demir
4) savaş sulkalar
5) savaş türkmen

cido,
konaklama konusunda yardımcı olabilirim.

yaa selami aslında seni arayacaktım konaklama konusunda emin olamadım katılımın konaklamalı isteyip istemeyeceği konusunda ama telin yok bende :D eğer arkadalar konaklamalı isterlerse senden yardım isteyeceğim

isminizi bilmiyorum sayın magnum 06 teklifinize teşekkür ederim şu anda 9-10 kişi kadar var etkinliğe katılacaklar facebook sayfasında açmıştım konuyu ben bu teklifinizin ayrıntılarını özelden konuşup facebook sayfasına ekleyeyim arkadaşlara haber vereyim burdanda bi ekleme yapalım etkinliğe ilginize teşekkürler tekrar

Ekim ayı sonundaki Yedigöller gezisiyle ilgili bir habere henüz rastlamadım.Gölcük'ü görmediğim için Gölcük gezisine katılıyorum öncelikle..Sonra Yedigöller yapılırsa ona katılmak istiyorum.Bayramda da uzun bir gap gezisine katılmayı düşünüyorum.Hepsine birden katılmak bünyeme biraz fazla gelicek diye bir kaçını elemek istiyorum :smiley: Yedigöller gezisi yapılmayacağı taktirde bu geziye katılmak istiyorum. Hafta sonları evime kapanıp kitap okumayı özlerim yoksa...Beypazarı'na çok defa gittim.Bu geziye son dönemlerde karar vericem o bakımdan...

yedigöller gezisi yapılacak daha konunun açılmaması belkide erken olmasından dolayıdır yöneticilere bi sorun isterseniz kesin net bilgiyi onlar verirler size gittiyseniz siz bilirsiniz beypazarlı biri olarak hayatımın bi kısmını oraya giderek geçirmeme rağmen her zaman gitmeyi istediğim özlediğim bi yer. bu etkinliği yapmamın amacı birazda fotograf çekmenin çok keyifli olacağı.

Merhaba Cidowsky, ben Selma, Beypazarı gezisi gerçekleşti anladığım kadarıyla, bir sonraki geziye katılmak isterim, facebook sayfanız mevcutsa oraya da üye olmak istiyorum. İyi çalışmalar.

ok şimdi tarihe dikkatli bakınca gördümki, gezi 17 ekimde, yanlış anlamışım ben, maalesef o tarihte bir eğitimde olmam gerekiyor, sadece tarih değişikliğinin olabileceğini umut edebilirim belki, ya da bir daha ki sefere yeni bir gezide görüşmek dileğiyle...Selma. (Bu haftasonu olma ihtimali var mıdır? :smiley:))

selma hanım hayır henüz gerçekleşmedi tarih 17 ekim pazar ünü olacak yani 2 hafta sonra listeye adınızı eklersni sevinirim facebook adresime mail adresimden ulaşabilirsiniz

selma hanım eğer gelecekler yada gelmeyi düşünüpte sizin gibi tarihi uymayanlar bu hafta sonuna talep ederlerse tabiki olabilir katılımcıların isteğine göre değişir tarih

Süper olur :smiley: o zaman buradan tarih değişikliğini takip ederim. hoşçakalın.Selma.

cidowsky' Alıntı:
yedigöller gezisi yapılacak daha konunun açılmaması belkide erken olmasından dolayıdır yöneticilere bi sorun isterseniz kesin net bilgiyi onlar verirler size gittiyseniz siz bilirsiniz beypazarlı biri olarak hayatımın bi kısmını oraya giderek geçirmeme rağmen her zaman gitmeyi istediğim özlediğim bi yer. bu etkinliği yapmamın amacı birazda fotograf çekmenin çok keyifli olacağı.

Daha önceki gidişlerimde fotoğraf da çekmiştim bolcana.Otantik yapı da güzel ama artık iyi bilip tanıdığımm yer olduğundan ben artık gümüşlerle daha çok ilgileniyorum.Gümüşçüler çarşısında kendimi arıyorum ;D

ayarlaya bilirsem gümüş yapım atelyelerinide gezdirmek istiyorum sizlere aslında ayarlamadan yazmak istemedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR