Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Parçaların hepsi orjinal kendi nissanın modeli. Motorun gömlekleri zaten krom BD 30 motorlar zaten turbo alt yapılı olarak imal edilmiş. Türkiyeye gelen modellerde emme ve eksoz manifoldu normal atmosferik şekilde. Standart olarak bağladık turboyu. Motorda modifikasyonlar var
Tekrar selam bu konuda biraz başınızı şişirebilirim kusura bakmayın turbo nissan ın hangi modeli birde üzerindeki manifolda direk uymuş galiba Motorda modifikasyonlar var demişsiniz ne gibi modifler oldu biraz açarmısınız
benim araçta bd30 var v8 alınca satmayı düşünüyordum satmakta pek içimden gelmiyor turbo uygulasam deyip duruyordum orjinal turbolarını çin de satıyorlar getirtmesi biraz külfetli geliyordu motoru aldığım yer nissan 2700 ün monifoldu ve turbosu uyar diyordu tam net konuşan olmadığı için bir türlü yapmaya kalkışamadım
şimdi yaptığınızı görünce satma işinden vazgeçecem gibi motor standart haliyle bile çok iyi turbolu hali çok motora kök söktürü
Emme eksoz manifoldu nissan cabstar`ın. normal manifolduyla hiç bi farkı yok sadece turbonun bağlantısı var.
İyi bi autocad çizimiyle lazer kesim orjinal bi eksoz flanşı yapır. emme kısmınada 10 mm aliminyum flanş kesilip uydurulur çok bi zorluğu yok. zaman içerisinde ben turboyu`da değiştireceğim bunda biraz verim alayım holset turbo takacağım