KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)
bu bende ki son fotoğraf dönüş yolunda iki adet geyik önümden geçti iki kare resim alabildim.üsttekinde görünmüyor ancak şimdi atacağım fotoda azda olsa belli oluyorlar yaklaşmak mümkün olmuyor.ama bir gün mutlaka net bir fotoğraflarını çekip atacağım.yorum yazmak istemedim onuda sizlere bırakıyorum.
kaptan süper gezi oldu ....her şeyy yine harikaydı...yalnız önceki fotolarda toyota yı ters görünce ödüm koptu. sevgili sutozu siz yokken iki kere zirve yaptık.
kaptan_11' Alıntı:
arkadaşlar her hafta yeni bir konu açıyorum inşallah kimseyi rahatsız etmiyorumdur
aksine...son günlerde baharın gelmesiyle off-road sezonu kapanmış gibi gözüktüğünden yeni gezileri en çok sizin grupta görüyoruz. bol neşeli ve güzel geziler diliyoruz.
goodman' Alıntı:
kaptan_11' Alıntı:
arkadaşlar her hafta yeni bir konu açıyorum inşallah kimseyi rahatsız etmiyorumdur
aksine...son günlerde baharın gelmesiyle off-road sezonu kapanmış gibi gözüktüğünden yeni gezileri en çok sizin grupta görüyoruz. bol neşeli ve güzel geziler diliyoruz.
endüstri' Alıntı:
kaptan süper gezi oldu ....her şeyy yine harikaydı...yalnız önceki fotolarda toyota yı ters görünce ödüm koptu. sevgili sutozu siz yokken iki kere zirve yaptık.
[/quote
toyotayı senin co pilot makinayı ilk defa kullandığı için tersten çekmiş.bende çevirmeyi unutmuşum kusura bakma özür dilerim.