Bilenlerden Yardım Bekliyorum Marmaris Ve Fethiye Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulaş2510 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,336

ulaş2510

Yeni Üye
Öncelikle merhaba bu siteyi araştırırken buldum ve çok işime yarayacağını düşündüğüm için hemen üye oldum size bir kaç sorum var haziranın 15 de marmarise ve fethiyeye 10 günlük bir tatil yapmayı düşünüyorum kendi çadırımla marmaris ve fethiyede ücretsiz ya da düşük ücretli marmariste barlar sokağına merkeze yakın olan bildiğiniz yerler var mı fethiyede ise her hangi bir yerr olabiliir önemli olan merkeze denize çok yakın olmaları birde ücretsiz olmaları malum öğrenciyiz :smiley: şimdiden teşekkurler

Etiketler
Ynt: Bilenlerden Yardım Bekliyorum Marmaris Ve Fethiye Kamp Alanları

Merhaba,
İlk olarak marmariste barlar sokağına yakın kamp kurabileceğiniz tek yer halk plajı olacak yanından araçaların geçtiği ve çılgınca bir kalabalık gölgesi olmayan sıcak kumlar üzerinde. doğadan uzak olacak buda kamp anlayışını değil ucuz konaklama adına perişanlık olur bana kalırsa barlar sokağına uzak olan turunç ,selimiye ,bozburun ama en öenmlisi çubucak kampıgibi beldeleri düşünmelisiniz , buralarda kamp bölgesi seçimi rahatsız edilme sıkıntıları gibi noktaları çok bir planlamaya getirmelisiniz .Fethiye 'ye gelirsek geçen yıl çalış plajında bir gece konakladım sabahları dingin ve sakin bir bölge denizide öyle geceleri saat 2 ye kadar çok kalabalık aileler yer alıyor ucuzluğu düşünürsek katrancı kampı tavsye edebilirim günlüğü geçen yıl 40 tl den hariika bir koy kabak koyunda herhangi bir işletmede kahvaltı ve akşam yemeği dahil sadece öğlenleri yemek ve içki giderlerinşz olur kısaca sadece tam beslenme ile günlük 50 tl sormak istediğin yada aklınıza takılan bir konuda yanıt vermeye çalışırım

Zahmet edip bilgi verdigim icin tesekkurler istedigim tam olarak hem rahat bir ortam olmasi hemde merkeze yuruyebilecegim yakinlikta olmasi cevaplarin icin cok tesekkur ederim

günnücek orman kampı kalınabiliyormu bilmiyorum ama barlar sokağına 1 veya 1.5 km
bir sorum olacak neden barlar sokağına yakın olmak istiyorsun bütün tatilini içerek ve dans ederek mi geçireceksin?
marmarisin köylerinde istediğin eğlence merkezlerini (bar pub disco vs.) bulabilirsin + deniz kum güneşten daha fazla yaralanabilirsin mesela turunçtan gece 12 ye kadar marmarise tekne dolmuşlar vardır bir veya birkaç gece gidip sabaha kadar eğlenebilirsin

Her gece clubte degil tabiki aslinda tam dediginiz gibi iyi ozetlemissiniz bir koyude olabilir sadece istedigim zaman merkeze arac bulabileyim cevabiniz icin tesekkur ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR