damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 7 Şub 2009 #1 Çok yol yaptiğim içim sık sık lastiğim patlamakta bende artık bagaj da hi lift taşıyorum ;D
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 7 Şub 2009 #2 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi resimler
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 7 Şub 2009 #3 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi devamı
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 7 Şub 2009 #4 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi resimler
turkogluturker Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 9 Şub 2009 #5 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi merhabalar focus ların kriko baglantı yeri öndemi cok ilginc
Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi merhabalar focus ların kriko baglantı yeri öndemi cok ilginc
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 9 Şub 2009 #6 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi Güzel fikir . Kolay gelsin.
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 9 Şub 2009 #7 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi hi lift i taktığınız yer çeki demiri takılan yermi ?
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 9 Şub 2009 #8 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi Evet Hi Lift bağladiğim her çeki demir yeni,orjinal kirko ilr lastik değiştirmekten bıktım ;D
Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi Evet Hi Lift bağladiğim her çeki demir yeni,orjinal kirko ilr lastik değiştirmekten bıktım ;D
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 9 Şub 2009 #9 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi sağ ön teker hi lift le değiştide diğer üç teker için hi lieti nereye bağlıyorsunuz?
Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi sağ ön teker hi lift le değiştide diğer üç teker için hi lieti nereye bağlıyorsunuz?
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 9 Şub 2009 #10 Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi arkada da var ama sağ taraf için sol taraf için birseyler düşünüyorum ama bu bile çok güzel rahatlıık
Ynt: Binek aracta HI LIFTY ile lastik değişimi arkada da var ama sağ taraf için sol taraf için birseyler düşünüyorum ama bu bile çok güzel rahatlıık