Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thisrockhero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,061

thisrockhero

doğada tek başına
Yer
eskişehir
Web
www.kahramanburak.blogspot.com
ben burak kahraman ve yol arkadaşım kadir özenle birlikte yola çıktık.(amacımız bozüyükteki sınıf arkadaşımıza gitmekti.)
saat 8.30da buluştuk ve yola koyulduk
bursa yoluna çıktık ve bayırlardan inip çıkmaya başladık
bayırlardan aşağıya inerken rüzgar karşımızdan geliyordu bu yüzden kendimizi yukarı çıkıyormuş gibi hissediyorduk
gelirkende rüzgarın yön değiştirmesi bizi etkiledi. yandan gelen rüzgar bile çok engel oluyordu
meterolojinin raporuna göre rüzgarın hızı 21km/sa di.

çevre yolunda yol çalışması olduğu için sağ şerit kapalıydı ve çukurhisar dönüşüne kadar rahat gittik.
ben sabah kahvaltı yapmadan yola çıktığım için saat 11de yemek yemeğe başladık.1de yola koyulup bozüyük girişine kadar pedal salladık. yeni yapılan yollardan geçtik.arkadaşımızın adresini öğrenmiştik ve bir bakkala sorarak onların bulunduğu caddeye(aslında sokak ama cadde diyorlar) geldik.

rüzgar dışındaki bir diğer sorun

boşboş olan yolda en sağdan giderken bize bağırarak dibimizden geçen tır ve kamyon şöförlerini kınıyorum
biz giderken hiç korna basmadan gelip 2 metre kalınca kornaya basıyorlar ve bizim dikkatimizi dağıtıyorlar.
bu yüzden bir kere düştüm.
3 tane arabanın geçebildiği yolda en sağda çizginin dışında gitmek suçmuş gibi bisiklet kullananlara gereksiz insan topluluğu olarak bakılıyor.

Toplam Yol: 103.07 Km
Bisiklet Üzerinde Geçen Toplam Süre: 5 saat 34 dk 20 sn
Ortalama Hız:18.4 km/sa
Max Hız:54.4 km/sa

zamanlayıcıyı ayarlayamadığım için ben yetişemedim

bende geldim

yol yapım çalışması olduğu için yol boştu

yol arkadaşım kadir

tellerden uçan kuşlar

inönüye doğru döneceğiz

ben sabah kahvaltı yapmadığım için yolda yemek yedik

bisikletçilerin yardımcısı çeşmeler

piknik mekanımız

kadir

kadir dinlenirken

malzemeler

tarladan aldığımız mısırlar
sahibi helal eder inşallah

közlüyoruz

oldular galiba

olmuşlar

kadirde beğendi

karnımızı doyurduktan sonra hızlanıp inönüye geldik

kadirde gelmiş

bozüyük karşıdan gözükmeye başladı

ben

geldik

eskişehirden gelip evlerini bulduğumuz ama kendisini bulamadığımız arkadaşımız ömercan baltacı da fotoğrafta

artık ayrılıyoruz(hemende geldiler diyeceksiniz ama çok yorulduk gelirken fotoğraf çekmek için duramadık)

ben de geldim

sabah 8:30 da başlayan gezimiz 19:30 da bitmiş oldu

Etiketler
Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

araç kültürü gelişmediki bisiklet kültürü olsun kendini bilmez birkaç kişi için canınızı sıkmayın ama dikkatide elden bırakmayın güzel gezi olmuş sizin için )

Sadece araç yada bisiklet sürmek değilki malesef memleketimizde yaya kaldırımında yürümek bile tehlikeli.
Güzel gezi olmuş tebrikler.

Sevgili Burak,
Profilinden gördüğüm kadarıyla 16 yaşındasın.Seni tebrik ediyorum cesaretin ve azminden dolayı Bir hobin olması çok güzel.Günümüz gençliğinin büyük çoğunluğu bütün gününü cep telefonunda mesaj yazarak ve pc'de msn de geçiriyor ne yazık ki.Yollarda karşılaştığın bazı sorunları da dile getirmişsin,ne yazık ki ülkemizde değişmesi ve gelişmesi gereken çok şey var.Bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor.103 km. olması,daha da önemlisi şehirler arası olması nedeniyle ailenin bu konuda ki tepkisini merak ettim.Seni destekliyorlar mı?Umuyorum ki bu etkinliği onların izniyle gerçekleştirdin

cep telefonum açık olduğu sürece izin veriyorlar.
bir seferinde telefonumu yanıma almadığım için çok merak etmişler o günden beri telefon olmadan gidemiyorum.

burak seni ve arkadaşını tebrik ediyorum, güzel gezi olmuş, maalesef bahsettiğin "problemli" insanlar her yerdeler... ama aldırmayın...yolunuz açık olsun

thisrockhero' Alıntı:
cep telefonum açık olduğu sürece izin veriyorlar.
bir seferinde telefonumu yanıma almadığım için çok merak etmişler o günden beri telefon olmadan gidemiyorum.

Anlıyorum Sevindim bu etkinlikleri onlardan izinsiz yapmadığın için.Ailelerimiz bazen bizi kısıtlıyorlar gibi gelse de aslında bu tamamen bizi sevdikleri ve tehlikelerden korumak istedikleri için oluyor.Elbette ki aşırıya kaçmamak lazım,gençlerin kendi ayakları üstünde durmasına,kendi kendilerine birşeyler başarmalarına izin vermek lazım ama bu çok ince bir ayar.Ne şiş yanmalı ne kebap Bu bakımdan bence çok şanslısın,seni seven,ilgilenen ve korumak isteyen bir ailen var.Cep telefonu konusunu sakın ihmal etme,aslında şehirler arasında çekmediği yer çok olur ama Açıkçası ben olsaydım izin veremezdim iki kişilik bir bisiklet grubuna sanırım Neyse,bundan sonraki etkinliklerinde herşeyin gönlünce gitmesi dileğiyle,hoşçakal....

Seni tebrik ediyorum hemşerili kardeşim Güzel gezi yapmışsınız. Şehirlerarası yollarda tır ve kamyon sürücülerine çok dikkat edin tüm yollar kendilerine aitmiş gibi araç kullanıyorlar.Bu zamana kadar bende hiç yapmadığım birşeyi yapıp araba yerine scooter motorla bayramda geliboludaki dalışa gidecem. 550 km lik yol bakalım bizim başımıza neler gelecek ;D

Bu arada son resim evimin 100 metre ötesi

vay be maceracı ruh budur işte çocukken bizde rayların üstünde yapıyorduk neredeyse o kadar yolu

Sevgili Burak, aferin sana demeden edemeyeceğim. Ama konuyla ilgili özellikle şehir dışındaki tehlikeler konusunda söylenilenlere katılıyorum. ÇOK dikkat et, insan yaşamı ülkemizde pamuk ipliğine bağlı.
Senin yaşlarındayken,biz de üç arkadaş yaşadığımız kasabadan bir köye bisikletlerimizle gittik; o köy de hani şu altın madeni işletilen Ovacık var ya,işte orası.Geriye dönerken arkadaşlarımdan birisi çoban köpeklerinin gazabına uğradı ve düştü.Onu yoldan geçen o güzergahta çalışan bir araçla eve gönderdik ve geri kalan yolu da '' iki kişi -üç bisiklet'' tamamladık.
Konu başlığını bir soru olarak alırsak,arkadaşın gerçek bir arkadaş ise az bile.

Selamlar, sevgiler ''Güzel İzmir'den''.

bende yapmak isterdim ama zaman vakit malesef yok

Bravo gençlik helaliniz var.....

Sevgili Burak, seni ve arkadaşın Kadir'i cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Maalesef ülkemizde yayalara, bisikletli ve motosikletli sürücülere nedense insan muamelesi yapılmıyor. Lütfen çok dikkatli olun, burası Türkiye.

Tebrikler.Sizi destekliyorum.Yollarda bisikletliler çoğalmalı ki,cahil dört teker sürücüleri biraz işin farkına varsınlar )))