Bir Garip İş İlanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,706

phobios

Zirve
Yer
istanbul
Odanın gonderdigi ilan.. Kastamonu Tosya Bel. jeofizik muh ariyor.. Sartlara bir bakin.. bu ozelliklerde herhalde sadece 1 kisi var ve onun icin ozel hazirlanmis gibi gorunuyor, ilan tam olarak eklidir.

"Basvuran adaylardan T.H. sinifina atanacak Jeofizik Muhendisi icin yapilan Kamu Personel Secme Sinavlarinin herhangi birinden minimum 54 puani almis olmak, sinav tarihi itibari ile 45 yasindan gun almamis olmak, Kastamonu ili Tosya ilce sinirlari icerisinde ikamet ediyor olmak, Jeofizik Sismik (Geometriks Smartseis) ve Rezistivite cihaz ve programlarini iyi derecede kullanabilmek, Belediyecilik konusunda en az 11 yil deneyimli olmak, TMMOB Jeofizik Muhendisleri Odasi onayli “zemin etut kurs ve sertifikasi” sahibi olmak, Belediyelerin yapmis oldugu imar uygulamalarinda (Jeolojik, jeofizik ve Jeoteknik etut calismalari ile imar plani yapimi) tecrube sahibi olmak ve bunlari belgelendirmek, Icisleri Bakanligi ve Japonya Uluslar arasi isbirligi ajansi JICA’nin birlikte organize ettigi afet zararlarinin azaltilmasi egitim seminerine katilarak sertifika sahibi olmak, ButunlesIk Afet Tehlikesi ve Riskinin Belirlenmesi (Deprem Riskinin cikartilmasi ve Mikro bolgelendirme) kapsaminda, ilcemizde yapilan calismalarda yer almak ve bunu belgelendirmek, Yerel yonetimler icin AB fonlari konularinda bilgi sahibi olabilmek ve bunu belgelendirmek, Sicak su (Jeotermal) konusunda uygulamaya yonelik bilgi sahibi olmak, en az B sinifi ehliyet sahibi olmak."

Ynt: Bir Garip İş İlanı

Eski bir memur olarak hiç garipsemedim.En azından '' İşe göre adam değil , adama göre iş '' felsefesinin hala geçerli olduğunun tipik bir kanıtı.

kpss den 54 alması gerekliliği neye göre belirlendi acaba? neden 50 ve üstü yada daha kapsamlı birşey değil. Birde Belediyecilikte 11 yıl tecrübe.. Devlette genelde tecrübe aranırken 5 yıl, 10 yıl yada 25 yıl istenir. 11 yıl hiç duymadım. Zaten siteyide buldum, genelde yorumlar aynı. http://ilan.memurlar.net/ilan/3667/

phobios' Alıntı:
Odanın gonderdigi ilan.. Kastamonu Tosya Bel. jeofizik muh ariyor.. Sartlara bir bakin.. bu ozelliklerde herhalde sadece 1 kisi var ve onun icin ozel hazirlanmis gibi gorunuyor, ilan tam olarak eklidir.

Erhan bey sizde mi jeofizik mühendisisiniz. Eğer öyle ise meslektaşız.

Hayır ben inşaat mühendisiyim, ama bu CV'den ilana devşirilmiş metni görünce dayanamadım tabi :D :D :D

odadan geldi deyince bende jeofizik mühendisleri odasımı acaba diye düşündüm. :smiley:

Malesef bu ve bunun gibi bir sürü ilan var. Kamuda işe girmek için böyle iyi ilan hazırlayabilecek bir dayının arkanızda olması şart artık.

Bende yeniden kariyer yapma bu şartları yerine getirip ulen geldim işte deme arzusu uyandırdı ;D Şayet buldularsa bu adamı bence cumhurbaşkanı yapalım derim ;D ... tosyada harcanmasın derim...tosya değilde osaka olmasın belediye :eek:

Belkide şu mesajı vermek istemiştir.

"siz !!!, diğerleri !!!, boşuna uğraşmayın. Gereksiz yere vaktinizi ve naktinizi kaybetmeyin."

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR