Bir Jeep Cj7 Hikayesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Evren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,819

Etiketler

Ynt: Bir Jeep Cj7 Hikayesi

Benimde böyle bir CJ7 hikayem var ama sonu böyle bitmiyor ;D Bir ara fotolarını yollarım.

Çok nefis bir çalışma olmuş. Tüm parçalar orjinal sanırım? Maliyeti kaça çıktı merak ettim doğrusu.

Bu alntı bir hikaye olduğu için bir bilgim yok. işin gerçeği bende merak etmekteyim. Burada (ORDU) bu işle ilgilenen biri motor makimi ve jant lar hariç 5.oo0 YTL yı bulur diyor

İşin gerceği bi bilgim yok
şu cevre yolu 15 inde açılıyor Fatsa ordu arası artık 15 dak olacak o zaman bi gider bakarım. hiç geçtinizmi bilmiyorum bolaman yolu beni çok yoruyor

En son cj 7 yapan ben olarak maliyet yaza bilirim sanayinin içinde olmama ragmen 20 cm genişletmem ve diğer resterasyonunu bitirmem 9 ayımı aldı bana maliyeti 7 000 ytl gibi geldi istediğimi başardım.Artık hanımla aramda fazladan 20 cm var.

willy's pick-up resimleri olan varsa lütfen göndersin.

bir jeep in yeniden doğuşunu görmek beni duygulandırdı desem inanırmısınız

Fatsa ve Ordu'da CJ5 ve CJ8'ler oldukça yaygın bir kullanımı var. Bu kadar yaygın olmalarının sebebi elbetteki nostalji değil, bölgenin arazi yapısı ve bu jeeplere ucuz bir şekilde sahip olabilmek. Ben türkiyenin hiç bir yerinde bu kadar CJ5 i bir arada görmedeim. Özelliklede 5. Fatsa Cip Festivalinde.
Oldukça tanınmış ustalarda bulunuyor burada. Kısaca CJ'ler için herşeyi bulup herşeyi yaptırmanız mümkün hemde ucuz maliyetlere.
Bu arada sık sık Ordu Fatsa arasında gidip geliyorum istiyenlere ustaların telefonlarını vs. iletebilirim.

herkese selamlar...ben de cj8 almayı düşündüğüm için yedek parça fiyatları,parçaların temini gibi sorunlar beni düşündürüyor.en önemlisi giresunda oturduğum için istanbuldan parça getirtmek yada aracın bi sorunu olduğunda istanbula ustaya götüremeyeceğim için buralarda bu işle uğraşan kişileri öğrenmem lazım.bana yardımcı olursanız sevinirim(indian) .Ustaların tlfn ve adreslerini verirseniz sevinirim..iyi geceler....

meraba arkadaşlar ben fatsa lıyım bende de 77 cj5 var herşeyini fatsa da toplattım istanbulda sadece lastik taktırdım...
arkadaşların dediği gibi orda maliyetler buranın üçte biri
isteyen arkadaşlar olursa çok ucuza cj5 ve cj8 bulurum
yada isteyen olursa benim aracımı da veririm
ben cj8 toplayacam

toplanan araçtaki makas bağlantıları dingilin üstünden olmuş buda şasi bayağı yukarı çekmiş acaba bizim cj lerdede aynı uygulamayı yapabilirmiyiz

Yapılabilir diye biliyorum Tarık.Sanırım Orkunda aynı uygulamayı yaptı kendi aracına.