Bir Jeep Cj7 Hikayesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Evren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,797

Evren

Yeni Üye
Yer
Ordu
JeepCJ701.jpg

JeepCJ72.jpg

JeepCJ73.jpg

JeepCJ74.jpg

JeepCJ75.jpg

JeepCJ76.jpg

JeepCJ77.jpg

JeepCJ78.jpg

JeepCJ79.jpg

JeepCJ710.jpg

JeepCJ711.jpg

JeepCJ712.jpg

JeepCJ713.jpg

JeepCJ714.jpg

JeepCJ715.jpg

JeepCJ716.jpg

JeepCJ717.jpg

JeepCJ718.jpg

JeepCJ719.jpg

JeepCJ720.jpg

JeepCJ721.jpg

JeepCJ723.jpg

JeepCJ724.jpg

JeepCJ725.jpg

JeepCJ726.jpg

JeepCJ727.jpg

JeepCJ728.jpg

JeepCJ729.jpg

JeepCJ730.jpg

JeepCJ731.jpg

JeepCJ732.jpg

JeepCJ733.jpg

JeepCJ734.jpg

JeepCJ735.jpg

JeepCJ741.jpg

JeepCJ740.jpg

JeepCJ736.jpg

JeepCJ737.jpg

JeepCJ738.jpg

JeepCJ739.jpg

Etiketler

Ynt: Bir Jeep Cj7 Hikayesi

Benimde böyle bir CJ7 hikayem var ama sonu böyle bitmiyor ;D Bir ara fotolarını yollarım.

Çok nefis bir çalışma olmuş. Tüm parçalar orjinal sanırım? Maliyeti kaça çıktı merak ettim doğrusu.

Bu alntı bir hikaye olduğu için bir bilgim yok. işin gerçeği bende merak etmekteyim. Burada (ORDU) bu işle ilgilenen biri motor makimi ve jant lar hariç 5.oo0 YTL yı bulur diyor

İşin gerceği bi bilgim yok
şu cevre yolu 15 inde açılıyor Fatsa ordu arası artık 15 dak olacak o zaman bi gider bakarım. hiç geçtinizmi bilmiyorum bolaman yolu beni çok yoruyor

En son cj 7 yapan ben olarak maliyet yaza bilirim sanayinin içinde olmama ragmen 20 cm genişletmem ve diğer resterasyonunu bitirmem 9 ayımı aldı bana maliyeti 7 000 ytl gibi geldi istediğimi başardım.Artık hanımla aramda fazladan 20 cm var.

Fatsa ve Ordu'da CJ5 ve CJ8'ler oldukça yaygın bir kullanımı var. Bu kadar yaygın olmalarının sebebi elbetteki nostalji değil, bölgenin arazi yapısı ve bu jeeplere ucuz bir şekilde sahip olabilmek. Ben türkiyenin hiç bir yerinde bu kadar CJ5 i bir arada görmedeim. Özelliklede 5. Fatsa Cip Festivalinde.
Oldukça tanınmış ustalarda bulunuyor burada. Kısaca CJ'ler için herşeyi bulup herşeyi yaptırmanız mümkün hemde ucuz maliyetlere.
Bu arada sık sık Ordu Fatsa arasında gidip geliyorum istiyenlere ustaların telefonlarını vs. iletebilirim.

herkese selamlar...ben de cj8 almayı düşündüğüm için yedek parça fiyatları,parçaların temini gibi sorunlar beni düşündürüyor.en önemlisi giresunda oturduğum için istanbuldan parça getirtmek yada aracın bi sorunu olduğunda istanbula ustaya götüremeyeceğim için buralarda bu işle uğraşan kişileri öğrenmem lazım.bana yardımcı olursanız sevinirim(indian) .Ustaların tlfn ve adreslerini verirseniz sevinirim..iyi geceler....
indian' Alıntı:
Fatsa ve Ordu'da CJ5 ve CJ8'ler oldukça yaygın bir kullanımı var. Bu kadar yaygın olmalarının sebebi elbetteki nostalji değil, bölgenin arazi yapısı ve bu jeeplere ucuz bir şekilde sahip olabilmek. Ben türkiyenin hiç bir yerinde bu kadar CJ5 i bir arada görmedeim. Özelliklede 5. Fatsa Cip Festivalinde.
Oldukça tanınmış ustalarda bulunuyor burada. Kısaca CJ'ler için herşeyi bulup herşeyi yaptırmanız mümkün hemde ucuz maliyetlere.
Bu arada sık sık Ordu Fatsa arasında gidip geliyorum istiyenlere ustaların telefonlarını vs. iletebilirim.

meraba arkadaşlar ben fatsa lıyım bende de 77 cj5 var herşeyini fatsa da toplattım istanbulda sadece lastik taktırdım...
arkadaşların dediği gibi orda maliyetler buranın üçte biri
isteyen arkadaşlar olursa çok ucuza cj5 ve cj8 bulurum
yada isteyen olursa benim aracımı da veririm
ben cj8 toplayacam

toplanan araçtaki makas bağlantıları dingilin üstünden olmuş buda şasi bayağı yukarı çekmiş acaba bizim cj lerdede aynı uygulamayı yapabilirmiyiz

Yapılabilir diye biliyorum Tarık.Sanırım Orkunda aynı uygulamayı yaptı kendi aracına.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR