Hamdi bey arkadaşım,dediğim yalanmı?
Ben şimdilik daha DEFENDER alamadım şuanda FORD bir aracım var memnunum ilk hedef DEFENDER gerçi bizde zeytin değilde fındık var.Sanırım Burhaniye'de benimde biraz zeytinliğim olacak bir süre sonra hani derlerya gelin ata binmiş ya kısmet demiş.İşte bizimkide öyle.
Ne bileyim bölge olarak en yeşil yerde doğdum büyüdüm ama zeytin'i (herşeyini) çok seviyorum.Zeytin ağacıyla aramızda sanki bir aşk var ve bileyim.Çocuktum babama bahçeye zeytin fidanı diktirmiştim.
Desenizya sizin torun çok şanslı (bende dede diyebilirmiyim)Kalın sağlıcakla.
Merhaba makinacı Mehmet bey,
Arkadaşım sanırın senin deden 66 Ford bırakmış oda iyi ya benimki gibi satıp yese ne yaparsın.Adamın satıp yediği yerler bugün parayla alınmaz bizde arazi az olduğundan pahalıdır.Trabzon'da satıp Samsun,Zonguldak,İstanbul'da yiyip yaşadığı dönem adından bahsettiren biri.Yıllar önce İstanbulda çok eski bir meyhanede fotoğraflara bakıyorum aman bizm dede orada istedim işletmeci babama sorayım dedi baba geldi ki ben torunu yaşındayım bir hürmet bir alaka olum bey bizim misafirimizdir canı nezaman isterse geli gider dedi dedim baba bizde ancak birgünlük hesap cıkar dediki evlat deden ödedi senin paranı.Ah be dede huzur içinde yat.(Adamın babasına mekanı meğer bizim dede almış ve bir süre adamı korumuş kollamış) İşte bize dededen kalan muazam bir itibar o yeter.
Kalın sağlıçakla.
Hamdi bey arkadaşım,dediğim yalanmı?
Ben şimdilik daha DEFENDER alamadım şuanda FORD bir aracım var memnunum ilk hedef DEFENDER gerçi bizde zeytin değilde fındık var.Sanırım Burhaniye'de benimde biraz zeytinliğim olacak bir süre sonra hani derlerya gelin ata binmiş ya kısmet demiş.İşte bizimkide öyle.
Ne bileyim bölge olarak en yeşil yerde doğdum büyüdüm ama zeytin'i (herşeyini) çok seviyorum.Zeytin ağacıyla aramızda sanki bir aşk var ve bileyim.Çocuktum babama bahçeye zeytin fidanı diktirmiştim.
Desenizya sizin torun çok şanslı (bende dede diyebilirmiyim)Kalın sağlıcakla.
sizde alirsiniz insallah,isteyince oluyor.siz trabzon,lumusunuz?ben gecen yil sisdagindaki senliklere katildim.haa bana dede diyemezsiniz,cünkü daha degilim.saygilarimla
Evet evet Sisdağı benim yaylam şenliğe gitmek için babamın evinin önünden geçtiniz.Adımın Sisdağılı61 olması bazı şeyleri anımsatır.
Olsun be genç bile olsak inşallah hepimiz nine,dede oluruz torun severiz fenamı?Allah o günleri herkese göstersin.Gerçi bende daha sadece baba durumundayım.
Evet evet Sisdağı benim yaylam şenliğe gitmek için babamın evinin önünden geçtiniz.Adımın Sisdağılı61 olması bazı şeyleri anımsatır.
Olsun be genç bile olsak inşallah hepimiz nine,dede oluruz torun severiz fenamı?Allah o günleri herkese göstersin.Gerçi bende daha sadece baba durumundayım.
Yavuz bey, MKG abinin arabasını yakından görüp inceleme fırsatım oldu gördüğüm günden beri hayallerimi süslüyordu böyle bir araca sahip olmak şüphesizki muhteşem bir duygu olsa gerek, yanlız şuna inanıyorumki hazır bir araca sahip olmak yerine sizin yaptığınız iş tartışmasız daha güzel ve etkileyici.Sizi ve bu muhteşem defender'i orta çıkarmakta emeği geçen herkezi yürekten tebrik ederim,ellerinize sağlık.Saygılarımla Murat yüksel
Yavuz bey, MKG abinin arabasını yakından görüp inceleme fırsatım oldu gördüğüm günden beri hayallerimi süslüyordu böyle bir araca sahip olmak şüphesizki muhteşem bir duygu olsa gerek, yanlız şuna inanıyorumki hazır bir araca sahip olmak yerine sizin yaptığınız iş tartışmasız daha güzel ve etkileyici.Sizi ve bu muhteşem defender'i orta çıkarmakta emeği geçen herkezi yürekten tebrik ederim,ellerinize sağlık.Saygılarımla Murat yüksel