Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,205
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Elektrostatik Boya Devam .........

100_4481.jpg
100_4482.jpg
100_4483.jpg
100_4485.jpg
100_4486.jpg
100_4487.jpg
100_4488.jpg

Etiketler

Şimdilik ara veriyorum, lütfen çok fazla soru sormayın ;) Araç neredeyse yürüme aşamasına geldi daha çok anlatacak şey var, anlatımı bitirince ne isterseniz sorabilirsiniz. ;D

Takipteyim. ;D, Fotolar çok güzel dizilmiş. Arada -Kumlamaya Devam- Fotolarının içine Bir kaç tane Elektrostatik boyaya veriliş Fotoları karışmış. ;)

Bu arada Projeye Emeği geçen herkesede teşekkürlerimi Sunarım.

satarken temizmi bu araç sorusu asla sorulamaz heralde bunlardan sonra :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D Bu gerçekten arazi yüzü görmedi, herhalde görmeyecekte ;D ;D

hadi canım hayatta inanmam ;D

bayandan temiz arazi yüzü görmemiş 38 mt lastikli defender ;D kim inanırsa ;D

Tempus' Alıntı:
hadi canım hayatta inanmam ;D

bayandan temiz arazi yüzü görmemiş 38 mt lastikli defender ;D kim inanırsa ;D

Valla Sahibi Hakan "hyavuz2000" tepeden bakıyor ,o sokarmı araziye bilmem ama benim olsaydı üzerini örter garaja koyardım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla Sahibi Hakan "hyavuz2000" tepeden bakıyor ,o sokarmı araziye bilmem ama benim olsaydı üzerini örter garaja koyardım ;D ;D

Yok dağa çıkarken sırtıma alıp çıkıcam PATİ leri kirlenmesin ;D ;D ;D ;D

yalnız siz bütün işleri bu titzlikle ve temizlikle yaptıysanız zaten 2010 modeli fiyatına gelicek sanırım :smiley:

Boya Sonrası montaj bitene kadar tüm boyanan parçalar ambalajlandı ve kullanılacakları bölgeye göre ayrıştırıldı..
100_4498.jpg
100_4499.jpg
100_4500.jpg
100_4501.jpg
100_4503.jpg
100_4505.jpg
100_4507.jpg
100_4509.jpg
100_4510.jpg
100_4512.jpg

Hakan ilk günden havaya girdi ;D ;D Bir huni birde direksiyon eksik ;D ;D ;D

100_4514.jpg

Tempus' Alıntı:
yalnız siz bütün işleri bu titzlikle ve temizlikle yaptıysanız zaten 2010 modeli fiyatına gelicek sanırım :smiley:

Dur daha civatalara geleyim ozaman kafayı yersin, akıllı adam işi değil , fabrika bukadar uğraşmaz bir araçla ;D ;D

Bittiğinde 2010 model olması en büyük temennimiz, 2011 olmaması için çaba sarfediyoruz ;D ;D ;D

yavuz abi basta iki adet aldık demistiniz, aynı aractan iki adet mi hazırlanıyor yoksa yedek parça olarak kullanmak icin mi boyle bir yol cizdiniz?

Yavuz Üstad cidden çok güzel duruyor ve çok zorlu bir operasyon olarak görüyorum burdan biraz deli de olsam böyle bir projeye girerken bir kaç kez düşünürüm çünki sanayinin ne bela bir yer olduğunu hiç bir zaman unutmadım. Ama şu da yadsınamaz bir gerçekki proje bitip de karşısına geçtiğinizde işte budur diyorsunuz o haz herşeye değiyor. Kolay gelsin eğer yardımıma ihtiyaç duyarsanız seve seve tulumları giyip gelirim az biraz da elim anahtar tutar nasılsa ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.