KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yukarıdakilere okuyunca şimdi gülümseme beliryor yüzümüzde. Cok yazık.
Ne yazıkki artık bizleride tanımak kolay değil eskisi kadar. Zaman ilerledikce kendimiz olmaktan uzaklaşıyoruz. Gazete üzerinde cok defa yemek yemişimdir. Ama artık yemiyorum. Bu yüzden mı bilmiyorum ama artık gazete de almıyorum.
Video güzeldi 8) gazetede köşe yazarı YAVUZ BAHADIROĞLU
Çok esprili bir tarzda gösteren İtalyan davranış ve Avrupa arasında bir fark vardır.
Alt yazıdaki açıklama.
Film İtalya alay niyetiyle yapılmış değildi, ama buna bir şekilde diğer ülkeler için bize özgün bir şekilde bakmak.
Böylece, iyi bir mizah dozu ve eleştirel anlamda .. gereklidir sevmiyorsan, o zaman bile izlemek için zahmet etmeyin o var.
Yukarıdakilere okuyunca şimdi gülümseme beliryor yüzümüzde. Cok yazık.
Ne yazıkki artık bizleride tanımak kolay değil eskisi kadar. Zaman ilerledikce kendimiz olmaktan uzaklaşıyoruz. Gazete üzerinde cok defa yemek yemişimdir. Ama artık yemiyorum. Bu yüzden mı bilmiyorum ama artık gazete de almıyorum.
Ben de bundan 5-6 yıl önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Almanya'dan gelen gurbetçi bir ailenin işim gerği evine gitmiştim. Ben cihaz ile ilgilenirken ailenin 6-7 yaşlarındaki çocuğu bir yandan camdan dışarı bakarken bir yandan da fındık yiyordu, yediği fındıkların kabuklarını camdan aşağı atıyordu. Babası fark edince çocuğa kızdı. Kabukları dışarı atmamasını söyledi. Çocuğun cevabı ise:
- ''Ama baba burası TÜRKİYE.'' oldu.