Ynt: Biraz da Gülelim
Teşekkür ettiğiniz için , ben teşekkür ederim . Biraz gülümsediyseniz ne mutlu bana . Siteyi yaklaşık 1 senedir okuyorum , daha bitiremedim , ama buradaki bilgilerle ve yürürlükte olan vergilerle bir motokaravan alamayacağımı , alabileceğimle de bu yaştan sonra uğraşamayacağımı farkettim . Yollarda kalıp ya da tam lazım olduğunda ekipmanın çalışmaması yüzünden cefa çekmektense sizleri izlemek ve tecrübelerinizi öğrenmek hoşuma gidiyor. Ne demişler ; Varmak değil , yolculuğun kendisi güzel . Biraz da gülelim...
DÜNYANIN EN PAHALI KARAVAN VERGİLERİ , DÜNYANIN EN PAHALI ARAÇ VERGİLERİ , DÜNYANIN
EN PAHALI TEKNE VERGİLERİ ,DÜNYANIN EN PAHALI ELEKTRİĞİ ,DÜNYANIN EN PAHALI AKARYAKITI
DÜNYANIN EN PAHALI İLETİŞİM VERGİLERİ , DÜNYANIN EN PAHALI BEYAZ EŞYALARI ,
DÜNYANIN EN PAHALI ELEKTRONİK ÇÖPLÜĞÜ DÜNYANIN EN ENLERİ ,VS
> Vezirler huzura çıkmıslar:
>
> - Padisahım, hazinede para kalmadı.Yeni vergilere ihtiyacımız var, diyerekten.. .
>
> Padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
>
> - Eeee! Ne vergisi koyalım?, demiş...
>
> - Köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar!
>
> Padisah,
>
> - Tamam, demiş.
>
> Aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
>
> - Tepki var mı?
>
> - Hiç bir tepki yok!
>
> - İyi o zaman köprünün diğer tarafına da bir adam koyun, çıkandan da bir akçe o alsın! Aradan bir süre geçmiş,
> Padişah:
>
> - Var mı şikayet?
>
> - Yok!
>
> Halkının tepkisizligine kızan Padişah, gürlemiş :
>
> - Köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin !
>
> Aradan birkaç gün geçmis, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen Padişah, çağırmış vezirlerini,
>
> -Halkı dinleyelim hele bir, demiş.
>
> Gitmişler köye, Padişah sormuş :
>
> - Var mı şikayet?
>
> Ses yok.
>
> Padişah tekrar :
>
> -Var mı şikayet? Şikayeti olan söylesin!
> diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş :
>
> -Padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
>
> - Eeee!, demis Padişah bir umutla...
>
> - Akşamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoz, bir adam daha koysanız...
>
> YOK CANIM BİZİMLE, ÜLKEMİZLE, HALKIMIZLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK. SADECE BİR FIKRA