baymineral Kamp III Mesajlar 522 Tepkime Puanı 1 Yer İzmit Web blog.milliyet.com.tr 2 Şub 2007 #1 Biz bisikletliler için bir hız tablosu hazırlamaya çalıştım. Gereksiz bilgi olsada belki işe yarar. 0-5 km/h = Çok Hafif Hız. 5-15 km/h = Hafif Hız. 15-30 km/h = Orta Hız. 30-60 km/h = Yüksek Hız. 60-80 km/h = Çok Yüksek Hız. 80 km/h+ = Aşırı Hız.
Biz bisikletliler için bir hız tablosu hazırlamaya çalıştım. Gereksiz bilgi olsada belki işe yarar. 0-5 km/h = Çok Hafif Hız. 5-15 km/h = Hafif Hız. 15-30 km/h = Orta Hız. 30-60 km/h = Yüksek Hız. 60-80 km/h = Çok Yüksek Hız. 80 km/h+ = Aşırı Hız.
keros Kamp I Mesajlar 107 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 3 Şub 2007 #2 Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Bay mineral bu süratler hız bisikleti için mi dağ bisikleti için mi. ve siz nasıl bir bisiklet kullanıyorsunuz.
Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Bay mineral bu süratler hız bisikleti için mi dağ bisikleti için mi. ve siz nasıl bir bisiklet kullanıyorsunuz.
S schwert Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 7 Tem 2008 #3 Ynt: Bisiklet Hız Tablosu ben dağ bisikletiyle en çok 46.8 yapabildiğimi hatırlıyorum
Mezzy Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 642 Tepkime Puanı 0 Yer Taksim Web www.mustafaeraslan.com 3 Ağu 2008 #4 Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Valla ben de Balıkesir Erdeğin tepesinden, Erdek meydana doğru 65km hıza çıktığımı hatırlıyorum. Çok yüksek hız yapmışım
Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Valla ben de Balıkesir Erdeğin tepesinden, Erdek meydana doğru 65km hıza çıktığımı hatırlıyorum. Çok yüksek hız yapmışım
osman_vip90 --- Antalya --- Mesajlar 452 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 22 Nis 2012 #5 Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Antalya da dağ yolunda 72 km/h yapmıstım ama cok kısa sürüyor kısa bir iniş ve tehlike yok ;D
Ynt: Bisiklet Hız Tablosu Antalya da dağ yolunda 72 km/h yapmıstım ama cok kısa sürüyor kısa bir iniş ve tehlike yok ;D
labirent300a bisiklet sürer, yaralı parmağa işer. Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web labirent300a.blogspot.com 6 Tem 2012 #6 Ynt: Bisiklet Hız Tablosu bende geçenlerde 50 yapabildim dağ bisikletiyle ötesi yok sanırım en azından benim için.
Ynt: Bisiklet Hız Tablosu bende geçenlerde 50 yapabildim dağ bisikletiyle ötesi yok sanırım en azından benim için.