Arkadaşlar , öğrenciyim o nedenle maksimum 400 tl ye kadar 0 , 2. el farketmez bisiklet önerilerinizi bekliyorum . Genel olarak şehir de kullanacağım , Üniversiteye giderken kullanmayı düşünüyorum . MTB düşünüyorum ama şehir bisikleti de alabilirim duruma göre ...
Boyum 1,68 kilom 65 falan cok iri biri sayılmam ;D
1.Bisikleti [SIZE=small]Ulaşım, spor, gezinti için kullanacağım ,[/SIZE] [SIZE=small]2.Genelde şehir de ama arada sırada doğada da kullanırım muhtemelen [/SIZE] ;D 3. Hergün kullanırım ihtiyacım oldukca
Bütçemi arttırdım biraz araştırmadan sonra , bütçem kredi kartı ile 750 TL olacak gibi inşallah ona göre bir bisiklet almak istiyorum artık MTB önerilerinizi bekliyorum ...
o aşamalrı gectim Hocam , marka model hangisi neye göre iyi hangisini alsam durumuna geldim bi kaç model olustu kafamda misal Kron xc500 ya da xc750 . salcanoya ısınamadım Carraro olabilir belki Sedona
23 nisan akşamı kron xc 500 almış bulunuyorum. Çok fazla anlamasamda tamam tamam bu isten hiç anlamasamda benim hoşuma gitti. Kullanımı vs resi rahat. Tek sıkıntısı vites geçişleri ağır kalıyor. Belki zaman geçtikçe düzelir.
bence gayet güzel bir bisiklet donanım olarak iyi marka olarak zaten tartısılmaz ama bu fiyata cannondale ve specialized modellerine de bakın , hatta dağ da cok kullanırım derseniz Giant markası 1 numara diyorlar ;D
giant mı scott mu ben de bilemedim, kararsızım.. en iyisi biraz daha araştırmak ;D
genel yorumlarda denen şu: "başlangıçta iyi bir kadro alırsanız daha sonra upgrade edebilirsiniz"
linkteki kadronun sonradan upgrade için uygun olduğunu düşünüyorum.. katılır mısınız?