Bivak Hakkında Küçük Bir Soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salserol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,853

salserol

Ana Kamp
bir acemi sorusu :smiley:
bivak atarken matı bivağın içine mi yoksa dışında mı tutuyoruz ??
onun dışında uyku tulumunda olduğu gibiyüzümüz dışarıda mı kalıyor?
yoksa içinde mi ??
çünkü reklamlarda sürekli bivağın içinden sırıtan insanları görüyoruz :smiley:

teşekkürler

Etiketler
Ynt: Bivak Hakkında Küçük Bir Soru

Bu durum kullandığın malzemeden tutun, sizin rahat edişinize, havanın yumuşaklığına sertliğine kadar değişkenlik gösteren bir durum. Örneğin ben yaz ve kış için 4 mevsim bir air mat kullanıyorum.Matın dış etmenlerden zarar görmemesi için bivağın içine yerleştiriyorum.Çok sert bir havada bivaklıyorsam zaten yüzümü bivak dışarısına çıkaracak cesareti pek bulamıyorum :smiley: Ama güzel bir hava da var ise yeri geliyor bivak kullanmıyorum :smiley:

Ynt: Bivak Hakkında Küçük Bir Soru

Matı Bivak'ın içine yerleştirirseniz, Bivak kumaşı direkt taş zemin ya da ot zemin üzerinde olacaktır.

Yırtılma ve yıpranma oranı daha yükselecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR