<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yalcg" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yalcg' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tamer bey merhaba, şık aracınızı sağlıkla huzurla keyifle kullanırsınız umarım. 3.0 4x4Elegant A/T modele niyetlendim. Mümkünse araçla ilgili genel değerlendirme yapabilirmisiniz ? Yakıt vergi konfor arazi tecrübeleriniz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Teşekkür ederim Yalçın bey,<br />
Toyota Hilux kendi segmenti içindeki araçların en iyilerinden biridir bunu zaten tartışmaya gerek yok.Yakıt konusu biraz farklı bir konu çünkü yaptığınız her modifikasyon aracın yakıt durumunu değiştiriyor lastik,yük,bagaj v.b. su an benim araç 11 litre tüketiyor.Konfor olarak segmentindeki diğer araçlardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim tecrübeyle sabittir tabi bu uygun ve kaliteli modifikasyonla birlikte.Arazi kabiliyeti L200 e göre düşük segmentdeki diğer araçlarla hemen hemen aynıdır, fakat ben kilit kullandığım için şuan benim aracın kabiliyeti oldukça üst seviyede.Tabiki 3.0 hilux için bunlar geçerlimidir bilmiyorum hiç kullanma şansım olmadı.</div>