Bizim Yayla Düzgibi SİS DAĞI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,949
Ynt: Bizim Yayla Düzgibi SİS DAĞI

Merhaba kardeşim,
Arabanı beğendim zaten DEFENDER lere karşı hep ilgim vardı, hatta İstanbul'da oturuyorken birtane 90 lıkalmıştım geniş arazileri olan bir arkadaşım çok istedi ona sattım.
Senin DEFENDER de çok güzel ve yakışıklı güle güle kullan.Gelince mutlaka sizleri mutlaka ziyaret edeceğim, şimdi baya bir sıkıntılı dönemdi.
Bu yaz bazı nedenlerden dolayı gelemedim fakat önümüzdeki yaz mutlaka geleceğim hemde uzunca bir süre kalmak şartıyla, işte o zaman ne yaylalar gezeceğiz hep birlikte.
Gerçi ben arabamı sattım fakat o zamana kadar sanırım alırım arayıp duruyorum buluyorum beni aşıyor, bana uyan çok bozuk oluyor bakalım ne olur.
Bizim yaylada su güzeldir her yaylanın suyu gibi, haliyle iyide çay demlenir.
Sağlıkla kalın.

Etiketler

Memleketi resimlerden sevmek hasret gidermek zor... Dokunmak, koklamak lazım. Şanslısınız
Slmlar

Bu yaz gidemedim, kısmet değilmiş.Önümüzdeki yaz gidebilirsem ah birde OTCU HAFTASI'na denk gelebilirsem işte o zaman ömrüm en az on sene uzar kim nederse desin ömrüm uzar.
Birde Kalpakkaya'nın kukuluna çıkıp ladin ormanlarının zümrüt yeşili eşsiz bir denize çevirdiği, arasındaki kayınların ve orman güllerinin eşsiz güzellik katığı, sanki okyanus kenarındaki kumsallar gibi orman kenarındaki eşsiz çimenler, varmı daha ötesi.
En güzel yanı bizim yaylada HES yapılacak su yok vede maden yok, yani rant uğruna heba olacak değil.
İple çekiyorum yayla zamanını, güneş'i, yağmur'u, sis'i, yağmur'u ve rüzgar'ı nı seviyorum bu dağın.
Sisdağı sisli olur, Havası puslu olur,Sevdalı sevdasını gelir burada bulur.
Alda gidelim beni Sisin Pazarlığına, ölürsem koyun beni kızlar mezarlığına.
Ne güzel dile getirmiş hem yöreyi, hemde sevdayı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sis dağından bir alıntı..Gidip yaşanılması ortamdaki atmosferin çiğerlere çekilmesi gereken biryer..

sisdagi.jpg

Temmuz ayının 4.hafta cumartesi şenlik oluyormuş..

Giresun-Trabzon arası Sisdagında..

Merhabalar,
Bizim yaylamız güzeldir, insanlarımız misafir perverdir, tabiki konaklamak için lüks filan değil iyi bir otel bulamazsınız fakat temiz olan yataklarda rahat rahat uyursunuz temmuz, ağustoz ayında bile yorgan istersiniz.Gerçi sizler ne kış kampları yapmış kişilersiniz o iklimler size pek etki etmez.
Tanrı misafiri olarak hangi kapıyı çalarsanız sizi konuk ederler, sakın ha para lafını ağzınıza almayın bozulurlar.
Şenliklerimiz OTCU HAFTASI çok renki olur, iyi gözlemleyenler çok görsel malzeme çıkartır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR