BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CROCODİL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,181
C

CROCODİL

Ziyaretçi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-super-4x4-toyota-dizel/mega-foto/?photo=3
Araç bu 1987 model bj 60 3b diesel
orman müdürlüğünden çıkma kaporta bakımı yapılmış motor sıfır yapılmış
ama gümüşhanede kendilerine göre yaptırmışlar araç galericide tam düzgün bilmediği için bilgi veremiyor
ben bu aracı kendi bütçeme göre proje aracı yapıcam
ama bilgim ve tecrübem olmadığı için tezvsiye ve bilgilerinize ihtiyacım var
bekliyorum

teşekkürler

Etiketler
Ynt: BJ - 60 Alıyorum Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

öncelikle hayırlı olsun.amacınız proje ise eğer daha ucuz bir araç alıp kendinizin toplamasını tavsiye ederim.

amacım kendi bütçeme göre proje tabiki ama bundan daha hesaplı araçlar çok kötü sil baştan işin için içinden çıkamam diye düşündüm. bu araca kaporta ve motorda fazla gider çıkmayacağı kanaatindeyim. bütçenin tamamını detaylara kullanırım mantklı değilmi ?

CROCODİL' Alıntı:
amacım kendi bütçeme göre proje tabiki ama bundan daha hesaplı araçlar çok kötü sil baştan işin için içinden çıkamam diye düşündüm. bu araca kaporta ve motorda fazla gider çıkmayacağı kanaatindeyim. bütçenin tamamını detaylara kullanırım mantklı değilmi ?
ben bu araci giresun da gordum diye hatirliyorum,pek de iyi bir goruntusu yokdu,oyle cok da ucuz degil,Sukru arkadasimizin araci var ,burada da ilani olmasi lazim bence cok daha iyi bir arac.
yine izmitt te benim arkadaismda var ,onun da ic dosemesi degistirilince guzel bir arac olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-bj-60-dizel-motor-sifirdir/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay/

Kime toplatmayı düşünüyorsunuz? uzun vadede benimde tercihim BJ 60 ama tam karar veremiyorum. Defender ile arasında gidip geliyorum.

toyotada motor toplanması cok önemli bi husus kimin topladıgı ne yaptıgı veya ne yapmadıgı gibi soru işaretleri
tercih dogru toyota ama :-\ cok önemli bence
sahsi görüşüm gözümle görmeden nasıl yapıldıgını pek yanasmam
secenekleri artırın bence acele etmeyin ve imkanınız varsada tem servise danışın...
saygılar...
TOYOTA her zaman dogru tercihdir gerisi teferruattır....

altay41' Alıntı:
ben bu araci giresun da gordum diye hatirliyorum,pek de iyi bir goruntusu yokdu,oyle cok da ucuz degil,Sukru arkadasimizin araci var ,burada da ilani olmasi lazim bence cok daha iyi bir arac.
yine izmitt te benim arkadaismda var ,onun da ic dosemesi degistirilince guzel bir arac olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-bj-60-dizel-motor-sifirdir/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay/

izmitteki araca bende bakmıştım gayet güzel,dediğniz gibi sadece döşeme istiyo

Arkadaşlar ben oldukça kurcalanmamış bir araç arıyorum giresundaki araç temiz göründü gözüme, onu veya başka bir bj 60 ı aldığımda komple mat haki yeşil yapıcam, bursada imkanlar biraz geniş bu sanayi alanında, tavandan tabana döşemeyi soyup ziftini izolasyonunu komple yenileyeceğim, çürük çarık ses toz derdi olmayacak, şanzıman defransiyeller kilitler motor yürüyen komple elden geçecek tekrardan (motor yeni yapıldı deseler bile) makasları aksların üzerine alacağım, jant lastik vinç bagaj , elektrik tesisatı far sis v.s.
bütçe yettiği kadar yani . yada zamana yayacağım biraz.
kesin olan tek şey araç bj 60 olacak ve yukarıdaki saydıklarımı yapacağım.
defender kişisel fikrim toyota ile kıyaslanmaz bence çok farklı makinalar.

Heyyyt benim aracın adı geçmiş. Hemde bj'lerle karşılaştırılmış. Lütfen benimki HJ. Daha önce de adını buradan söylemek istemediğim bir arkadaşım kendi bj'sini benimki ile karşılaştırıyordu da sonra satmak zorunda kaldı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar bj60 larda ruhsatta otomobil yazıyor diyor bazı satış ilanlarında bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler