Blazer 95 - 97 Modelleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan-10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,053

serkan-10

Yeni Üye
Merhabalar forumların neredeyse hepsini okudum ve bu araclar ıle ılgılı cok bılgılı arkadaslar var banada yardımcı olabıleceklerını dusunuyorum ben amerıcan hastalıgı bulasmıs bırı olarak ılk aracımı almaya karar verdım yardımlarınızı rıca edıcem offroad yapmıcam sadece asfalt yaparım offroad lanrover exparıens ıle bedavaya yapıyorum zaten :smiley:) gonlumce ben full lpg li vortec motorlu bır arac arıyorum sıyah tercıhımm

Nerelere dıkkat etmek lazım ?
Hangı tamırcıye gostermek lazım alırken?
Parcaları nereden temın edılır ıkıntı varmıdır ?
Sız ne onerırsınız bu aracla ılgılı ?
cok tesekkurler sımdıdenn

ChevyBlazerS10Part.jpg

Etiketler
Ynt: Blazer 95 - 97 Modelleri Hakkında

İyi günler bende 1997 blazer var almayı düşünüyorsanız görüşebiliriz 0533 516 85 60

Olabilir tabi 97 model vergılerı yuksek gercı ama aracın ozellıklerı ve fotografları ıle beraber serkanaltinci@istanbul.com adresıne atabılırsenız ınceleme sansım olur tesekkurler beklıyor olacagım

İyi günler aracım sahibinden com. 23187431 nolu ilan bakabilirsiniz.saygılar.

Tesekkuler ılgılenıyorum arastırma asamasındayım bır kac tane baktıgım araba oldu bırde bu aralar bı explorer ıle karsılastırıyorum hangısı acaba dıe ?

Serkan Bey,
Ford serisi araçlardan bence uzak durun derim.
Neden dersenzi, Ford serisi aracların yedek parçalarını raftan Türkiye'de kolaylıkla temin edemeyebilirsiniz.
Onun haricinde bende eski bir Blazer kullanıcısı olarak size bu aracaı tavsiye ederim. Hem cok keyifli bir o kadarda sağlam makinalardır.
Ben aracımı özel sebeplerden dolayı Istanbul'da bir arkadasıma sattım, ilanı sahibinden de duruyor . 22526674
BAkmanızı tavsiye ederim. Uzerinde cok emek ve masraf var. Tam anlamı ile al kullan, uzun süre ağır masraf yapılmayacak bir makina.
Selamlar, saygılar

Burak

tesekkurler gercekten bu aracı arastırırken gördum ama benım butcemı bıras asıyor cok temzız gozukuyor aracı galerı falan mı satıyor yoksa sahıbı mı ?

Butcenizi bilemeyeceğim ama dikkat edin derim.
Bir çok web sitesinde bulupt aalmaya niyetleneceğiniz araçlar size alış maliyetinizin üzerine en az 2 veya 3 bin lira daha harcatacaktır. Aslında yapmak istedikten sonra masrafın sınırı yok tabii ki.
Bu aracı ise, ben kendim için uzun sure binme hevesi ile tane tane uğraşarak yaptım. Şu aşamada üzerine yapılacak keyfe keder harcamalar haricinde masrafı yok.
Arac benim kuzenimde şu anda. Benim acil maddi ihtiyacımdan dolayı ona gonderdim ben sıkıntımı çözdüm, yani araba galeriden değil, benim vekaletim ile kuzenden.
Saygılarımla,
Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR