KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1991 model rangerover imi yeni sattım.
1990-1993 model 5 kapı Blazer almayı planlıyorum.
Bu araçların kronik sorunları varmıdır ?
Parça bulmada sıkıntı yaşarmıyım ?
BEn 95 model Blazer aldım avrupa için yapılmış olduğu söylendi pek anlamam yeniyim daha bu konuda...Aracın göstergesi km mil olarak değil yani..Lpg taktırmak istedim en az 15-20 yer dolandık hiçbri takamadı..Geçen gün bir yere verdim orası taktığını test yaptıklarını söyledi araç elime gelmedi daha bekliyorum bakalım...
Tüp yeni olduğu için henüz doğru bilgi veremiyeceğim..Ancak benzinde 1200 km yol yaptık ve km de ortamala 0.458 kuruş yaktı..Şehir içinde benzinli 0.650 kuruşa kadar çıkmakta..Tüpte 0.25 kuruş yaktı ancak bu sağlıklı bir veri değil 2 depo sonra ayar yapılacak tekrar ancak o zaman sağlıklı bir veri söyleyebilirim..
Arazi performansı nasıl aracınızın? Hemen hemen benim bütçemin yettiği aralıklarda bir araca biniyorsunuz. Ben aslında jeep düşünüyordum ama biraz dar gelmişti bana. Blazer çok daha geniş gibi.
Jeepleri bilemiycem ama blazer konforlu ve geniş bir araç..Subaru ile kaldığım yerlerden blazer ile geçtim henüz arazi performansı hakkında detaylı bilgi veremiyeceğim...BEnim de pek bilgi sahibi olmadığım konular var araç hakkında...Bunlara anıt arıyorum henüz bulamadım..
Evet aynen benim de kilit hakkında merak ettiklerim var..BUgün arazide farkettiğim orta difransiyel kilidi gerekli 4 ağıra aldığımda dahi arka tekerler patinaja düşüp önler dönmüyordu..